Holky, mám problém. Celou dobu v pohodě, ale teď, jak je zima, mrá a nosím roušku, tak se mi zhoršila pleť. Jakou kosmetiku používáte? Jaká se vám osvědčila na citlivou pleť?
Zdravím, mohu se prosím zeptat, kde mohu koupit respirátor za dobrou cenu?
Kde pořídit kvalitní dětské chytré hodinky s GPS vyhledáváním? Jakou máte zkušenost?
Zdravím, chystáme se koncem ledna na týden na hory a s manželem jsme se právě bavili o vybavení jestli ho nepůjčíme až na místě. Jakou s tím máte zkušenost ? Je to dobrý nápad nebo se nám může stát, že nebudou mít nic k dsipozici ?
Ahoj maminky, chtěla bych koupit učící věž, ale nevím jestli to ještě není brzo. Od kdy jsou tak podle vás z vlastní zkušenosti vhodné ?
Ahojky, Jsem po operaci.. Znáte nějaký dobrý přípravek na hojení ran po zákroku??
Ahojky kde nějčastěji nakupujete eletro? S jakým obchodem máte dobrou zkušenost? Co se týče dodání zboží nebo cen atak.. Děkuji za odpovědi
Do kdy je vhodné dávat dítě do spacího pytle ?
Co se vám osvědčilo na podporu imunity? Díky za odpovědi
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.