Sháním pro našeho syna kvalitní batoh na notebook, je to puberťák takže zároveň aby byl stylovej, budu vděčná za tip na osvědčenou značku nebo e-shop, díky :-)
Ahojky holky :) Prosím prosím, dotaz :) Potřebuju pořešit vrásky. Jsem z Prahy, tak určitě salon tady. Máte tip?
Ahoj holky, půjdu na operaci a ráda bych vaše tipy, co na ošetření jizvy? Aby se lépe hojila. Díky moc.
Ahoj holky, je sice konec ledna, ale jako jaro tu bude docela brzy... Ani nemrkneme. Potřebuju dovybavit zahradu, abychom mohli hned začít pracovat. Koukala jsem na https://www.rucni-naradi.cz. Máte s tímto shopem zkušnosti?
Sdílejte prosím osvědčené e-shopy s kvalitními a stylovými bytovými dopňky, děkuju :)
Chtěla bych zkusit nějakou šetrnější barvu na vlasy, bez amoniaku apod. poradíte nějakou, která se vám osvědčila? Předem děkuju za odpovědi :-)
Zdravím, potřebovala bych poradit kam s nepořádkem při vyklízení bytu ve Zlíně? Máte zkušenost, kam se to dá vozit?
Holky, mám takový problém... Po porodu se mi asi změnila pleť. Nebo spíš snášenlivost kosmetiky, kterou jsem používala. Potřebuju teď poradit. Jakou kosmetiku používáte vy? Jaká je vhodná na citlivou pleť?
Ahoj, kde jste vybírali doplňky na svatbu jako jmenovky, uvítací ceduli a další? Předem děkuju za rady :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.