facebook
Dobré ráno, je pondělí 18.8.2025 a svátek slaví Helena

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Greplovahan | 07.06.2025 09:44 | ID: 49961

Máte někdo prosím vyzkoušené, co opravdu pomáhá na lepší erekci partnera? Můžete mi případně i poradit co bych měla u toho svého chlapa třeba vyzkoušet?

Terka | 16.06.2025 19:35 | ID: 49966

Dobrý den, můžete mi někdo prosím poradit ohledně výběru ojetého auta? Chceme toho trochu více letos pocestovat, a tak bych chtěla pořídit kvalitní auto za rozumné peníze.

Greplovahan | 11.06.2025 10:02 | ID: 49967

Najdu tu prosím někoho, kdo má zkušenost s výběrem ojetého auta prosím? Už jsem se po něčem dívala, ale zatím jsem nevybrala nic rozumného...

Skvarilova | 12.06.2025 10:50 | ID: 49968

Dobrý den, prosím chtěla bych do naší kuchyně pořídit bezdotykový odpadkový koš. Můžete mi poradit někdo podle čeho bych ho tak měla vybírat prosím? Jde mi o to aby prostě fungoval tak jak má a pěkně se otevíral a zavíral když má.

DanickaKa | 24.06.2025 22:22 | ID: 49972

Zdravím, najdu tady prosím někoho, kdo mi poradí jak na lepší dětskou imunitu prosím? Co na ni opravdu pomáhá?

Kozlickova | 19.06.2025 10:01 | ID: 49974

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda doma někdo využíváte vodní filtr na pitnou vodu a jaké máte s filtrováním vody případně zkušenosti?

Zuzabartova | 16.06.2025 22:05 | ID: 49981

Zdravím, našla jsem několik rad jak vybírat kvalitní granule pro psa, ale zatím se mi nepodařilo úplně najít podle čeho vybírat kvalitní granule pro kočku. Můžete mi někdo prosím poradit na co se hlavně soustředit?

Kozlickova | 18.06.2025 09:15 | ID: 49982

Dobrý den, mám dotaz ohledně toho, co vám nejvíce pomohlo na zlepšení imunity? Zajímá mě to hlavně u těch, kteří jsou často nemocní právě proto, že mají sníženou imunitu.

Myskovatera | 14.06.2025 10:25 | ID: 49984

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně udržování vody v zahradním jezírku. Jaké jsou prosím vaše zkušenosti, jak co nejlépe vodu udržovat pěknou a čistou a prosím?

zalozka