Dobrý den, chtěla bych se poradit prosím, zda mi můžete doporučit do rodinného domu vybírat spíše krbovou vložku nebo kamna? Co myslíte?
Zdravím, našla bych tu prosím někoho, kdo by mi dokázal poradit ohledně výběru teplovodní krbové vložky? Se kterou jste třeba doma spokojení?
Dobrý den, už se zase pomalu chystáme čistit bazén a pomalu ho zprovoznit. Chtěla bych se zeptat, jakou chemii používáte v bazénu, když máte doma menší děti? Aby voda tolik nesmrděla chlorem a byla pořád krásně čistá?
Nazdárek holky, máte doma aroma difuzér? Už nad tím delší dobu přemýšlím, ale pořád váhám. Vyplatí se ho pořídit?
Zdravím, rozhodla jsem se s manželem, že pořídíme dětem na zahradu trampolínu pro děti. Zajímalo by mě, jakou máte zkušenost ohledně výběru trampolíny? Jak vybrat ideálně bezpečnou trampolínu pro děti?
Kupoval jste někdo pro děti na zahradu dětské dřevěné hřiště? Chtěla bych ho se skluzavkou i pískovištěm. Chtěla bych však vybrat dřevěné hřiště, které bude i kvalitně opracované. Poradíte mi?
Kdo mi prosím může poradit ohledně zlepšení imunitního systému a také lepší regenerace těla a organismu po větším fyzickém vypětí?
Zdravím, není tu prosím nějaký nadšený pejskař, který by mi poradil jak zlepšit imunitní systém u psa prosím? Co na to pejskům tak nejvíc pomáhá?
Našla bych tu prosím nějakého pejskaře, který by mi byl ochotný poradit ohledně výběru granulí pro psa prosím?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.