Zdravím všechny, potřebovala bych poradit s problémem se zažíváním. V poslední době mě trápí nafouklé břicho a celkově nepříjemné pocity po jídle. Máte někdo podobnou zkušenost? Co vám pomohlo tyto potíže zmírnit? Budu vděčná za jakékoliv rady a tipy. Děkuji předem za odpovědi.
Jaké máte zkušenosti ohledně výběru granulí pro vašeho psa? Poradíte mi někdo prosím, podle čeho se při výběru řídit?
Přeji pěkný den, prosím řešil jste někdo v poslední době rekonstrukci koupelny? Dokážete mi poradit ohledně výběru nového vybavení, tedy kvalitní vany i kvalitní sprchové vaničky?
Myslíte si, že bych tu mohla od někoho získat rady ohledně zlepšení chuti na sex? Tedy ohledně opravdu nízkého libida?
Zkusíte mi někdo prosím poradit ohledně výběru smršťovací zahradní hadice? Jak vybrat nějakou kvalitnější?
Existuje výživa na klouby pro psa, která by měla opravdu smysl mu dávat? Jaké máte ostatní zkušenosti prosím? Máme totiž větší plemeno, a tak už jsem několikrát přemýšlela, že by asi stálo za to, aby nějakou účinnou výživu na klouby dostal.
Dobrý den mamky, myslíte si že by se tu mohla najít nějaká dobrá duše co by mi poradila ohledně zdravé imunity dítěte? Jak imunitu podpořit?
Já bych chtěla při rekonstrukci našeho domu dát nové kulaté zásuvky a vypínače. Máte někdo s výměnou zkušenosti? Kde je ještě sehnat?
Máte rádi retro bydlení a retro věci v interiéru? Já budu rekonstruovat chatu, kde bych i přes nové vybavení chtěla zachovat ten retro nádech, který by z mého hlediska na chatě měl zůstat. Poradíte mi, kde se podívat po pěkném retro vybavení?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.