Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co vám nejlépe pomáhá hubnout. Nechtěla bych žádnou dietu, kdy bych musela hladovět. Je mi jasné, že bude nutný i pohyb, ale co ohledně jídelníčku?
Kdo mi dokážete poradit prosím ohledně výběru kvalitního školního batohu?
Přeji pěkný den, v poslední době uvažuji o koupi ojetého auta, abych mohla jezdit s dcerou na výlety. Můžete mi prosím poradit, o čem bych tak mohla přemýšlet s cenou do 150 tisíc korun?
Dobrý den, prosím potřebovala bych prodat naše auto, které má 8 let. Snažila jsem se už nějakou dobu ho prodat přes inzerát, ale pořád dokola dostávám jen nízké nesmyslné nabídky, ta které bych si auto raději nechala i kdybych s ním neměla jezdit.
Zdravím, snažím se už nějakou dobu prodat auto na inzerát, ale pořád dokola dostávám jen směšné nabídky oproti tomu co požaduji za auto. Jak ho prodat rychle a rozumně?
Pěkný den, kdo mi prosím poradíte, kde nakoupit materiál ke kompletnímu zateplení domu za rozumnou cenu prosím? Už jsem se po něčem dívala a právě vidím, že se ceny opravdu hodně liší.
Pěkný den, kdo mi prosím poradíte, kde nakoupit materiál ke kompletnímu zateplení domu za rozumnou cenu prosím? Už jsem se po něčem dívala a právě vidím, že se ceny opravdu hodně liší.
Pěkný den, prosím chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti, jak se zbavit otravného chrápání, které nebudí jen ostatní, ale i mě ze spánku. Jsem z toho už vyčerpaná a probouzím se vždy hrozně nevyspaná.
Ahoj maminky, čekáme naše první miminko a já už se začínám strachovat, že nebudu vědět, jak se o něj správně starat. Moc se těším a ráda bych byla maximálně připravená. Můžete mi někdo poradit nějakou dobrou knížku nebo kurz, které vám pomohli?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.