Podle čeho prosím do svého domu vybíráte kulaté zásuvky a vypínače? Jak jste spokojení s jejich realizací?
Pěkný den přeji, můžete mi prosím někdo poradit ohledně výběru nového vybavení do koupelny? Chtěla bych hlavně kvalitní vanu, která dlouho vydrží bez změny barvy i tvaru.
Pěkný den přeji, holky máte prosím některá zkušenosti ohledně DNA testů pro prověření správného zdraví organismu?
Dobrý den, chci se zeptat ohledně vašich zkušeností s boxy na svačinu pro děti. Můžete mi poradit, jak vybrat kvalitu?
Našla bych tu někoho, kdo se zajímal o správné udržování orální mikroflóry? Poradíte mi prosím někdo, jakým způsobem nejlépe na to?
Ženy, ráda bych něco málo zhubla a doma se sama nedonutím, máte tu nějaké typy na dobré lekce v brne? Kde je to tedy jen pro ženy, jsem docela stydlivá a nerada cvičím třeba ve fitku mezi všema.
Zdravím vás, mám tu nějaké akční maminky, které chodí s dětmi do fitka? Jak to tam s nimi zvládáte? Máte nějaké typy na dobrá fitka, kde se dá takto v pohodě s dětma být?
ahojte, jsou tu ženy, které mají také problém s normální barvou na vlasy? Potřebovala bych nějaké typy na šetrné barvy, které tolik nepoškozují vlasy.
Ahoj, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s barefooty. Chtěla bych to zkusit, protože mám odjakživa problém s vbočeným palcem a bylo mi to doporučeno. Jak vám to vyhovuje a kde vybrat kvalitní a teplé barefooty na zimu? Předem moc děkuji za reakce
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.