Mohu se zeptat prosím, která noční košilka je vám na spaní nejpříjemnější? Co vybírat, abych se v tom cítila co nejlépe?
Dobrý den, mohu se prosím zeptat, jakým způsobem se bráníte proti aftům a zánětům dásní? Snažím se pravidelně čistit zuby a používat i ústní vodu. Dá se dělat ještě i něco víc?
Dobrý den, rozhoduji se co koupit pro manžela na narozeniny a docela přemýšlím o pořízení kožené peněženky? Máte zkušenost?
Kdo mi můžete poradit prosím ohledně kamerového zabezpečení domu? Jak ho vyřešit co nejjednodušeji?
Ahoj, chtěla bych se pomalu začít rozhlížet po svatebních šatech, ale popravdě z toho mám docela obavy. Mám větší velikost a trochu strach, že se na mě v salonech budou dívat divně nebo nebudou mít moc výběr. Můžete mi prosím doporučit nějaký vstřícný svatební salon v okolí Pardubic, kde mají hezký výběr i pro nevěsty s většími velikostmi? Moc děkuji za každou radu! ????
Dobrý večer, maminky - poradíte, kde koupit hezké čepičky teď na toto přechodné období? Nejlépe bavlněnou čepičku, která bude podšitá a k tomu klidně i nákrčník.
Přeji pěkný den, prosím potřebovala bych poradit, jak mám vybrat kvalitní granule pro pejska? Kdo mi poradíte prosím?
Dobrý den, jaký kolagen koupit pro syna? Hodně sportuje, občas si stěžuje na kolínka, ale někdy taky na bolesti v souvislosti s růstem.
Pěkný den přeji. Mohu mít prosím dotaz ohledně pojištění nemovitostí? Kde se nejvíc vyplatí sjednat kvalitní pojištění?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.