facebook
Příjemnou noc, je pátek 23.5.2025 a svátek slaví Vladimír

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Kozlickova | 19.09.2024 15:40 | ID: 47396

Mohu mít prosím dotaz? Jaké mát zkušenosti s fungováním skrytých kamer do domu? Dá se to do domu instalovat i nějakým způsobem třeba svépomocí?

Kozlickova | 15.09.2024 09:58 | ID: 47397

Můžu mít dotaz prosím ohledně pořízení kulatých zásuvek a vypínačů? Dají se někde ještě koupit nové v dobré kvalitě prosím? A kam se případně podívat?

Kozlickova | 02.05.2025 08:09 | ID: 47398

Zdravím, chystám se pořídit solární panely a přemýšlím, jak efektivně naložit s přebytky energie, které se během dne vyrobí. Je výhodné mít bateriové úložiště, nebo se spíše spoléhat na přetoky do sítě?

Kozlickova | 15.09.2024 21:45 | ID: 47399

Kdo mi prosím můžete poradit ohledně kvalitního zabezpečení auta proti krádeži? Jak to udělat rozumně?

DanickaKa | 11.12.2024 22:42 | ID: 47407

Dobrý večer, napíšete prosím jak na zdravé a krásné vlasy. Používám obyčejnou barvu z drogérie a to stejné i šampon a asi je potřeba koupit něco kvalitního, aby byly vlasy zdravější a lesklejší.

Skvarilova | 20.01.2025 21:19 | ID: 47408

Holky, měla bych dotaz... S manželem jsme spolu už hodně dlouho a náš sexuální život šel v poslední době trochu stranou. Ráda bych to změnila a znovu do něj přinesla vášeň a vzrušení. Máte nějaké tipy, jak si okořenit sexuální život? Co se vám osvědčilo, ať už jde o nové věci, přístupy nebo aktivity? Budu vděčná za jakékoliv rady :)

Greplovahan | 17.09.2024 08:01 | ID: 47409

Přeji pěkný den, můžete mi poradit jak bych měla s manželem vybírat kvalitní krb do domu prosím? Co je u toho důležité?

JáKarla | 26.11.2024 21:46 | ID: 47414

Ahoj holky, kde se dá pořídit fakt nějaká kvalitní aktovka pro žáka druhé třídy? Jde mi hlavně o to aby neměl pokažené záda. Už koukám od srpna v obchodech a ta kvalita mi přijde teda dost tristní... Budu ráda za rady :)

Patyna | 17.11.2024 22:19 | ID: 47417

Hezký večer, byla bych ráda za vaše doporučení kam v Praze zajít na nějakou pěknou výstavu. Ideálně aby to bylo i pro menší děti. :-)

zalozka