Mohu mít prosím dotaz? Jaké mát zkušenosti s fungováním skrytých kamer do domu? Dá se to do domu instalovat i nějakým způsobem třeba svépomocí?
Můžu mít dotaz prosím ohledně pořízení kulatých zásuvek a vypínačů? Dají se někde ještě koupit nové v dobré kvalitě prosím? A kam se případně podívat?
Zdravím, chystám se pořídit solární panely a přemýšlím, jak efektivně naložit s přebytky energie, které se během dne vyrobí. Je výhodné mít bateriové úložiště, nebo se spíše spoléhat na přetoky do sítě?
Kdo mi prosím můžete poradit ohledně kvalitního zabezpečení auta proti krádeži? Jak to udělat rozumně?
Dobrý večer, napíšete prosím jak na zdravé a krásné vlasy. Používám obyčejnou barvu z drogérie a to stejné i šampon a asi je potřeba koupit něco kvalitního, aby byly vlasy zdravější a lesklejší.
Holky, měla bych dotaz... S manželem jsme spolu už hodně dlouho a náš sexuální život šel v poslední době trochu stranou. Ráda bych to změnila a znovu do něj přinesla vášeň a vzrušení. Máte nějaké tipy, jak si okořenit sexuální život? Co se vám osvědčilo, ať už jde o nové věci, přístupy nebo aktivity? Budu vděčná za jakékoliv rady :)
Přeji pěkný den, můžete mi poradit jak bych měla s manželem vybírat kvalitní krb do domu prosím? Co je u toho důležité?
Ahoj holky, kde se dá pořídit fakt nějaká kvalitní aktovka pro žáka druhé třídy? Jde mi hlavně o to aby neměl pokažené záda. Už koukám od srpna v obchodech a ta kvalita mi přijde teda dost tristní... Budu ráda za rady :)
Hezký večer, byla bych ráda za vaše doporučení kam v Praze zajít na nějakou pěknou výstavu. Ideálně aby to bylo i pro menší děti. :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.