Mohu prosím dotaz? Mám chlapa, kterému bylo nedávno padesát. Jak ho mám pořádně vydráždit, aby měl pořádnou a silnou erekci? Nebo už je v tom věku normální, že je to taková zvadlá hranolka?
Pěkný den, prosím chtěla bych se zeptat jestli mi někdo poradíte s výběrem kvalitní dětské chůvičky? Podle čeho bych ji měla vybírat?
Zdravím, můžu mít prosím dotaz? Dáváte si pod stromeček erotické dárky? Hodí se to nebo se to spíše o těchto svátcích nehodí? Co myslíte?
Zdravím, ráda bych věděla kde si kupujete nějaké hezké okázalé a originální šperky? Něco elegantního, ale zároveň luxusního?
Můžu se prosím zeptat ostatních, jak se připravujete před odběrem krevní plazmy nebo krve? A kdo chodíte pravidelně, tak jste s tím celkově zdravotně v pohodě?
Zdravím ženy, můžu tu mít prosím dotaz? Která chodíte na pravidelné darování krevní plazmy? Jste potom v pohodě, jak často chodíte? Uvažuji právě, že bych začala chodit pravidelně.
holky, kde jste kupovaly rostoucí nábytek, sháním pro dcerku jídelní židličku a synovi dělám školní koutek
zdravím ve spolek:) poradíte mi dárek pro dcerku (9) ...chtěla bych nějakou zábavnou deskovku, ale aby plnila i vzdělávací funkci
Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s barvením vlasů bez chemie? Na internetu jsem narazila na barvu Khadi, kterou ženský dost chválí.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.