Dobrý večer, poradíte co dělat, když se nám s partnerem nedaří snaha o miminko? Trvá to už nějakou dobu a nevím co dál dělat a na koho se obrátit.
Dobrý večer, poradíte co dělat, když se nám s partnerem nedaří snaha o miminko? Trvá to už nějakou dobu a nevím co dál dělat a na koho se obrátit.
Dobrý den, užíváte někdo kolagen? Vidíte na sobě nějaké výsledky?
Maminky zakládám tuto diskuzi, protože už dlouho přemýšlím, že bych si nechala prodloužit své vlasy. Máte je některá prodloužené, mohla by jste mi napsat vaše zkušenosti s prodloužením vlasů?
Dobrý den, doma oba s přítelem milujeme pálivá jídla. Proto bych se chtěla zeptat, zda náhodou nemáte zkušenost s tím, které papričky nebo koření je opravdu pálivé? Do vaření?
Zdravím, měla bych podstoupit IVF, abych mohla otěhotnět. Čtu výborné recenze na kliniku IVF Zlín - máte někdo s klinikou osobní zkušenost?
Můžete mi poradit prosím, jaké vybrat chytré hodinky pro děti?
Můžete mi prosím někdo poradit, jestli se dají někde sehnat dobré chytré hodinky na běh?
Dobrý večer, poslední dobou mě trochu zlobí zažívání a nafouklé břicho. Máte někdo podobnou zkušenost? Co se Vám osvědčilo?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.