Zdravím, chtěla bych přestat užívat klasické tablety na bolest hlavy, protože mi nedělají dobře na žaludek. Máte někdo podobný problém? Kupujete nějakou zdravější alternativu?
Neřešil jste někdo v poslední době životní pojištění? Byl by někdo tak hodný a poradil mi prosím, kde ho sehnat nějak rozumně? Tedy rozumně z hlediska jednak ceny, ale také podmínek?
Zdravím holky prosím měla bych dotaz, jak správně na pojištění nového domečku? Poradila by jste některá?
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Máme doma letos nové auto a jelikož se blíží zima, tak mě napadlo, jestli je nějak důležité se nějak speciálně starat o lak auta?
Můžu prosím dotaz? Máte zkušenost s koupí nebo stavbou chaty? Chtěla bych hrozně mít svoji chatičku, na kterou bych mohla jezdit odpočívat...
Dobrý večer, napíšete jaké granule dáváte svým psům? Jakou značku doporučíte?
Zdravím, chtěla bych se tu prosím zeptat zda máte někdo zkušenost s retro vybavením domu? Kde třeba sehnat nějaké pěkné retro věci do interiéru?
Můžu prosím dotaz, zajímám se o transplantaci vlasů kvůli manželovi, který má velkou pleš a hrozně ho to trápí a užírá. Můžete mi poradit?
Dobrý den, můžu se prosím zeptat zda máte zkušenost s vyhřívaným oblečením? Kde se podívat po něčem co by dokázalo fungovat dlouho a vydrželo venku dlouho hřát?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.