Od kdy jste dětem začaly dávat křupky nebo něco takového charakteru?
Potřeboval bych ze staré koupelny dát pryč vanu a nahradit ji sprchou skrz místo. Jak udělat sprchu v úrovní podlahy? Z čeho nejlíp udělat zem? Dlažbou?
Potřebovala bych ze staré koupelny dát pryč vanu a nahradit ji sprchou skrz místo. Jak udělat sprchu v úrovní podlahy? Z čeho nejlíp udělat zem? Dlažbou?
Zdravím, na internetu jsem narazila na Orca Collagen - nemáte s ním někdo zkušenost? Je dobrý na akné?
Ahooojky. Ráda bych vyzkoušela nějakou dietu, ale nevím jakou.. máte nějaké doporučení?
Holky jak bojujete proti strachu a úzkostem? Já špatně reaguji na změny a jsem často vystresovaná.
Ahoja, berete nějaké vitamíny nebo doplňky ke stravě? :-)
Ahojky, už přemýšlíte o vánočních dárcích? Hledám nějakou inspiraci pro syna 12 let,, nevím čím bych mu mohla udělat radost..
Zdravím, kupujete někdo ročním dětem ovocné kapsičky? Chutnají Vašim dětem?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.