maminky a holky chtěla jsem se zeptat, jak řešíte pupínky v plavkách nebo celkově chloupky? nebyla jste některá třeba na laserovém odstranění?
Ahoj maminy, koukala jsem na stránku kidsparadise.cz a chtěla bych se zaptet jestli si někdo neobjednával takové ty různé boxy na hračky atak od nich? Jsou kvalitní a vydrží to? Děkuji
Ahojky, co říkáte na kliniku IVF Zlín? když hledám informace o darování vajíček, tak pořád všude čtu zmínku právě o tu ve Zlíně, je opravdu tak dobrá? Má s ní někdo zkušenosti?
Chtěla bych si pořídit pěkné značkové brýle, ale přijde mi, že nikde už není moc pěkný výběr, to mi chcete říct, že už je všechno vyprodané ?
Jakou zkušenost máte s poporodními kalhotkami, které jsou na více nošení ? Opravdu je možné je po vyprání nosit opakovaně ? Nerozpadají se ?
Od kolika let pouštíte děti na počítač? A na jak dlouho?
Holky jak často si musíte barvit vlasy kvůli šedinám a odrostům? Myslíte si, že si tak vlasy ničím?
Jak jsou na tom vaše děti s četbou knih ve volném čase ? Co je nejvíc baví ? Chtěla bych k tomu syna vést, protože přece jenom děti, které čtou mají úplně jinou slovní zásobu, mají bohatou fantazii a ráda bych ho v tomto směru podporovala.
Kde si nejvýhodněji sjednat cestovní pojištění?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.