Nemáte někdo filtr na pitnou vodu od firmy https://www.dionela.cz/? Jakou máte zkušenost?
Poraďte e-shop s kvalitními a originálními stříbrnými šperky, děkuji.
Budeme s manželem stavět dřevostavbu, která bude mít do 100 obytných metrů. Dá se taková plocha v pohodě vytopit krbem?
Omezujete dětem počítač? Chtěla bych vědět, jestli se dá jejich hraní a prolézání internetu nějak omezit?
Potřebovala bych během 4 měsíců (budu se vdávat) co nejvíce vyformovat postavu. Teď jak jsem seděla pořád doma, vypadám opravdu hrozně. Co mi poradíte, aby to rychle zafungovalo?
Jak často si normálně barvíte hlavu kvůli šedinám, a která barva na tom nejlépe drží?
Prosím tip na e-shop s kvalitními a cenově přijatelými úklidovými prostředky.
Můžete mi poradit, od koho si nechat vyrobit garážová vrata? A jestli je někdo dělá na míru?
Moje dcera chce pořád něco tvořit. Velmi ráda vyrábí vlastnoruční dárky. Často dělá vlastní svíčky nebo gelová mýdla. Chtěla bych pro nic vyrobit nějaké profesionální formy, aby nemusela používat jen ty kupované. Z jakého materiálu se to dá udělat?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.