Holky mám velký problém s šedivěním vlasů. Potřebovala bych poradit, která barva na vlasech vydrží dlouho a dokáže dobře krýt šediny?
Už dlouho se trápím a dlouho přemýšlím o tom, že bych si nechala zvětšit prsa. Jaké máte zkušenosti? Měla bych se toho bát? Jak dlouho se to hojí?
Dobrý den, vybíráme s manželem pro syna auto na dálkové ovládání. On má strašně rád hasiče, nevíte jestli bych někde sehnala hasičské auto na dálkové ovládání?
Nechával jste si někdo v Kladně nebo okolí vymalovat byt nebo dům?
Holky, co používáte na bělení zubů? jsou nějaké kvalitní zubní pasty?
Kde mají pěkný výběr komponentů na náramky ?
Pěkný den, nenajdu tu milovnici čokolády, která by mi dala tip na dobrou a kvalitní čokoládu, pralinky nebo cokoliv jiného z čokošky ?
Najdu tu milovníky kávy, kteří by mi doporučili obchod, kde bych dostala dobrou Ethiopskou kávu ?
Prosím vás, podle čeho jste vybíraly kliniku pro darování vajíček ? Ráda bych darování podstoupila, ale chtěla bych opravdu osvědčenou kliniku.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.