Ahoj holky, můžete mi prosím doporučit šikovného plastického chirurga na zvětšení prsou? Chci, aby výsledek vypadal co nejpřirozeněji a zároveň aby byl lékař lidský a vstřícný. Ideálně někdo, s kým máte osobní zkušenost. Už dlouho se k tomu odhodlávám a ráda bych měla jasno, ke komu jít. Díky moc za tipy!
Ahoj ???? Já byla na augmentaci prsou u MUDr. Justana a můžu říct, že jsem nadšená. Bála jsem se, aby to nevypadalo uměle, ale výsledek je krásně přirozený a hlavně symetrický. Líbilo se mi, že pan doktor všechno vysvětlil na rovinu – nesliboval zázraky, ale řekl přesně, co se dá udělat. Už konzultaci jsem měla do dvou týdnů od poptávky a na operaci jsem čekala asi dva měsíce.
Za mě určitě taky MUDr. Justan! Byla jsem u něj v Surgal Clinic a byla jsem v šoku, jak skvělý servis tam mají – pokoje jak v luxusním hotelu, milý a usměvavý personál. Po operaci jsem neměla skoro žádné modřiny a bolest byla minimální. Fakt profesionální a lidský přístup, což pro mě bylo hrozně důležitý https://justan.cz/sluzby/plastika-prsou
Holky, moje kamarádka si taky nechala zvětšit prsa u tohoto doktora a když jsem viděla výsledek, rozhodla jsem se taky. Prsa vypadají přirozeně, žádné „umělé balony“, prostě krásně sednou k postavě. Navíc konzultace trvala asi půl hodiny, pan doktor všechno podrobně vysvětlil a já měla jistotu, že vím, do čeho jdu. Pokud chceš přirozený výsledek a férový přístup, je to za mě jasná volba. ????
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.