Ahojky maminy :) Měla bych dotaz a ráda bych se s vámi poradila. Poslední dobou jsem nějaká podrážděná, nervózní a vyčerpaná. Vůbec mi nejde usnout do toho všeho... Jak tohle prosím řešíte vy?
Hele já ji mám. Brala jsem ji z toho HeviSleep někdy z kraje roku, právě kvůli tomu nočnímu pocení a za mě je suprová. Ten materiál je hrozně příjemnej, takovej lehce chladivej už když na to sáhneš, a hlavně dobře dýchá, takže se pod tím člověk tak nezapaří. Dobrý je, že se dá používát i normoš bez povlečka, stačí to pak po čase vyprat na třicítku po nějaký době.
Já mám právě Hevi pillow a přemýšlím nad touhle přikrývkou na léto, protože je to u nás v bytě vždycky peklo, takže jsem moc ráda za zkušenost 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.