Dobrý den, našla bych tu prosím u někoho radu, tedy hlavně u žen co s nechutí k sexu, která trvá už delší dobu? Já bych i chtěla, ale pořád se nedokáži tak nějak naladit na tu správnou vlnu...
Měla jsem to také tak a hodně se to podepisovalo na našem vztahu... Chtěla jsem to řešit, a tak jsem pátrala po tom co by mi dokázalo zase vrátit chuť a při tom jsem narazila na prášky pro ženy, které dokáží zvyšovat libido a jsem opravdu spokojená. Narazila jsem totiž na tablety pro ženy, které mě dokáží vždy naladit tím správným směrem, abych si to zase pořádně užila.
Na jaké prášky pro ženy jste prosím narazila? Můžete mi poradit jaké pořídit, moc bych chtěla, aby se to zase vrátilo do normálu...
Můžu doporučit https://supererekce.cz/22-fly-pro-zeny-1-baleni-3-tablety.html Už si to bez nich ani nedovedu představit. Zase se vše vrátilo do normálu a sex mě začal zase bavit. Ono to i hodně zlepší vztah uvidíte. Nebojte se a vyzkoušejte.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.