facebook
Příjemnou noc, je sobota 2.5.2026 a svátek slaví Zikmund

Křečové žíly

První příspěvek v tématu Křečové žíly
Terka | 15.02.2026 15:38 | Křečové žíly | ID: 52851
Terka

Ahoj holky, křečové žíly mě trápí už někdy od dvaceti, ale poslední dobou mám pocit, že se to fakt dost zhoršilo. Začínám čím dál víc přemýšlet o operaci. Byla jste některá? Jak to probíhá, jak dlouhá je rekonvalescence a pomohlo vám to? Budu moc ráda za jakoukoli osobní zkušenost. Předem díky za reakce.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
TanaH | 16.02.2026 21:10 | ID: 52866
verkaherka001

Hele Teri, já jsem tohle řešila loni a taky jsem se operace bála. Nakonec jsem do toho šla a zpětně nelituju. Ono jak si to člověk představuje v hlavně je ve finále daleko horší. Byla jsem tady v Pardubicích https://medicalgate.cz/operace-krecovych-zil/ u pana doktora Tišera. Nejdřív krátká konzultace, všechno mi vysvětlil úplně normálně lidsky, žádný stres. Samotnej zákrok cca hodinka. Co mě fakt překvapilo, tak žádná dlouhá neschopenka. Fungovala jsem skoro hned, jen chvíli šetřit nohy.

Myskovatera | 17.02.2026 11:39 | ID: 52887
verkaherka001

Ke změně životního stylu mě přivedly dlouhodobé zdravotní potíže a doporučení více se hýbat. Potřebovala jsem ale způsob, jak si pohyb hlídat systematicky a bezpečně. Chytré hodinky ARMODD Slim mi umožňují sledovat tep, délku aktivity i spálené kalorie a díky široké nabídce sportovních režimů si vybírám zátěž podle aktuálního stavu. Všechna data se automaticky synchronizují do aplikace v telefonu, kde vidím přehledný vývoj. To mi pomáhá lépe plánovat další dny a nepřetěžovat se. Hubnutí tak probíhá postupně, přirozeně a bez extrémů. Největší změnou je pro mě stabilnější energie během dne a menší pocit vyčerpání.

Terka | 19.02.2026 00:21 | ID: 52920
verkaherka001

Moc děkuju Táni. V těch Pardubkách to dělaj jakou tou metodu?

TanaH | 21.02.2026 14:06 | ID: 52935
verkaherka001

Na té M-Gate klinice ty křečáky dělají CHIVA metodou. Je to hodně šetrný, žádný brutální řezání jak jsem se děsila. Jen takový mini řezy, nepoškozujou nervy ani lymfu, takže žádný mega modřiny nebo otoky.

verkaherka001 | 18.03.2026 21:56 | ID: 53286
verkaherka001

Já jsem byla na operaci křečovej žil taky na M-Gate klinice. Jela jsem tam až z Jihlavy právě kvůli tý metodě, protože to fakt skoro nikde nedělaj. Za mě úplně v pohodě, měla jsem jen malý modřinky a jinak nic hroznýho. A co jsem ocenila nejvíc, že je to ambulantní, takže jsem nemusela řešit žádný dlouhý ležení někde, hlavně kvůli malýmu doma. Fakt jsem se toho předtím bála zbytečně, ve výsledku to bylo mnohem víc v klidu, než jsem čekala.

1

zalozka