facebook
Dobré ráno, je pondělí 8.12.2025 a svátek slaví Květoslava

Kloubní výživa

První příspěvek v tématu Kloubní výživa
Margaretad | 03.11.2023 10:17 | Kloubní výživa | ID: 45102
Margaretad

Dobrý den, poradíte jakou koupit kloubní výživu pro mamku (50 let)? Budu ráda za konkrétní tipy.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
sabinka | 06.11.2023 18:06 | ID: 45127
Kajolka

Zdravím, počkám si na komentáře - na trhu je tolik doplňků stravy, že člověk fakt neví, co koupit :(

Donovalka | 09.11.2023 21:09 | ID: 45162
Kajolka

Taky bych potřebovala doporučení na konkrétní značku - plánuju nakoupit rodině doplňky stravy pod stromeček.

Alenka z rise | 12.11.2023 23:08 | ID: 45195
Kajolka

Výborný je tento doplněk s kolagenem a vitamínem C www.drmax.cz/woykoff-arthrona-apache-250-g Jde o prášek, který se rozpustí ve vodě nebo se smíchá v jogurtu.

madlenka11 | 15.12.2023 14:02 | ID: 45553
Kajolka

Začala jsme používat kyselinu hyaluronovou hlavně tedy na pleť, ale postupně jsem zjistila že má velmi dobrý účinek i na moje klouby. Při větších potížích j dobrý tento https://shop.n-medical.cz/home/693-hyaluron-n-medical-strong-100-tobolek-8594190490281.html, s tím jsem začínala, teď již beru kapky. :) Vyživuje pokožku, tkáně a právě i klouby, je dobré užívat společně i s kolagenem, aby měly klouby, šlachy a vazy dobrou výživu.

Nikoleta | 17.12.2023 11:53 | ID: 45576
Kajolka

Ono je to vlastně i logické. Protože postupně nám tělo "vysychá" a tím trpí hlavně klouby a chrupavky. Když je tělo dobře vyživeno, vazivo má také výživu a nebolí potom klouby. :) Dívala jsem se na stránky a produkt objednala pro mamku, kolagen si kupuje a tohle by mohlo být také dobré. A velmi mě potěšil ten řetízek od Swarovski jako dárek k nákupu. :)

Greplovahan | 12.05.2025 21:29 | ID: 49729
Kajolka

Nikdy bych nevěřila, že mi chytré hodinky pomůžou tolik sportovat a udržovat se fit, ale opravdu mě každý den ženou k pohybu. Chodím s nimi běhat i jezdit na kole. Díky GPS vím, kudy jsem jela a jak dlouho. V aplikaci si prohlížím mapu trasy, záznam tepu i počet kalorií. Je to perfektní, když se chce člověk zlepšovat. Navíc mi hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ připomínají, kdy se mám hýbat, což je skvělé, protože jinak bych se často vymluvila. Mám z nich upřímnou radost, protože cítím, že díky nim dělám pro sebe opravdu něco dobrého.

Slunicko.77 | 26.06.2025 19:34 | ID: 50158
Kajolka

Pro mamku v tomhle věku je ideální volit něco komplexnějšího, co podpoří chrupavky i pohyblivost kloubů. Dobrou zkušenost mám s kloubní výživou od MedPharma – Glukosamin sulfát + Chondroitin + MSM + Kurkuma. Obsahuje vše důležité pro výživu kloubních struktur a kurkuma navíc působí protizánětlivě, což se hodí hlavně při ranní ztuhlosti nebo delší zátěži. Výhodou je, že to není jen jednosložkový doplněk, ale opravdu promyšlená kombinace.

barca1 | 10.08.2025 20:24 | ID: 50502
Kajolka

Ahoj, mám podobný případ – mamka teď po padesátce začala pociťovat bolesti kloubů při chůzi a při předklonu. Zvažovala jsem už klasické doplňky, ale chtěla jsem něco, co fakt funguje, a ne jen plní skříňku. Co myslíte, má smysl sáhnout po kolagenu?

Kajolka | 12.08.2025 22:43 | ID: 50522
Kajolka

Určitě stojí za to zkusit Alavis Maxima Triple Blend – je to kolagen, co skvěle funguje na klouby, kůži i nehty. Mě osobně překvapilo, jak rychle se ulevilo od bolesti a zlepšila se mi pružnost. Navíc má komplexní složení, takže podporuje i tvorbu kolagenu díky vitamínu C a kyselině hyaluronové. Za mě skvělý tip, určitě ho doporučuji vyzkoušet www.benu.cz/alavis-maxima-triple-blend-extra-silny-700-g

1

zalozka