Dobrý den, poradíte jakou koupit kloubní výživu pro mamku (50 let)? Budu ráda za konkrétní tipy.
U nás doma se nejvíc osvědčilo nesázet jen na klasické „kloubovky“, ale podpořit i samotný zánět v těle, protože ten u mámy dělal největší problém. Nakonec jí nejvíc ulevily omega-3, když je začala brát každý den – hlavně menší ztuhlost po ránu a lepší hybnost kolen. Mamka bere krill olej, tento https://www.bodyplus.cz/krill-omega/ a za pár týdnů říkala, že rozdíl fakt cítí. A bonus je, že po něm nemá žádné rybí trávení, což ji u jiných odradilo. Za mě ideální dát k tomu i lehký pravidelný pohyb – to se pak účinek násobí.
Hodně mě teď začaly pobolívat kolena, co jsem začala běhat a byla bych ráda za vaše zkušenosti a tipy na něco co pomůže s regenerací po sportu, co se vám osvědčilo?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.