facebook
Dobré dopoledne, je pátek 13.3.2026 a svátek slaví Růžena

Jak na lepší zažívání?

První příspěvek v tématu Jak na lepší zažívání?
Donovalka | 01.12.2023 20:18 | Jak na lepší zažívání? | ID: 45387
Donovalka

Dobrý večer, poslední dobou mě trochu zlobí zažívání a nafouklé břicho. Máte někdo podobnou zkušenost? Co se Vám osvědčilo?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Alenka z rise | 03.12.2023 16:13 | ID: 45404
Skvarilova

Doporučím probiotika s prebiotiky a dalšími účinnými látkami v doplňku Simplebiotix. Zatím je užívám krátce, ale už teď na sobě vidím zlepšené zažívání, více energie, lepší spánek i imunita je daleko lepší.

sabinka | 07.12.2023 10:48 | ID: 45452
Skvarilova

Já teď končím 3 měsíční kúru a jak píše Alena - nafouklé břicho je pryč, zažívání funguje jak má a hlavně mám spoustu energie. To, že zdraví střev ovlivňuje zdraví celého těla se mi potvrdilo. Takže je taky doporučím, tady kdyžtak najdete veškeré informace www.simplebiotix.cz

Diana K. | 12.12.2023 22:14 | ID: 45515
Skvarilova

Zdravím, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila - taky tato probiotika zkusím, čtu na ně všude výborné recenze.

Skvarilova | 14.01.2026 09:19 | ID: 52450
Skvarilova

Změna přístupu k pohybu mi pomohla zlepšit celkové zdraví, ale hlavně i zažívání. Díky chytrým hodinkám ARMODD Slim mám přehled o aktivitě během dne, sportovních režimech i spálených kaloriích. Všechna data se ukládají do aplikace v telefonu, kde vidím dlouhodobý pokrok. Hodinky mě motivují hýbat se pravidelně a díky tomu se zlepšila moje kondice, imunita i pohyblivost. Jsou lehké, elegantní a ideální pro celodenní nošení.

1

zalozka