Ahojky, jak okořenit s partnerem sex? Nějaké nápady?:-)
Sex je ve vztahu hrozně důležitý. Nedokážu si představit, že by jsme s partnerem nezkoušeli nic nového nebo nenakupovali hračky. To by byla nuda.
Začala jsem mít problémy se stresem, což mi úplně zničilo chuť na sex. Když jsem zjistila o tantrických masážích, rozhodla jsem se je vyzkoušet https://masaze-princess.cz/nase-masaze/tantricke-masaze/. Tyto masáže mi opravdu pomohly – po každé návštěvě se cítím zklidněná a mnohem lépe naladěná. Navíc je vše naprosto diskrétní, což mi vyhovuje. Pravidelně se vracím, protože se vždy cítím uvolněně a opět vnímám svou ženskost. Určitě doporučuji!
Jak je n atom váš chlap po 50 s erekcí? Já už totiž u toho svého začínám pozorovat někdy problém s jejím dosažením nebo udržením. Musím se pak opravdu hodně snažit aby to nakonec šlo. Mě to nevadí, ale vidím na svém muži že ho to začíná dost trápit.
Jako můj muž se to docela dost dlouho snažil maskovat a pak postupně času i začal odmítat sex. Teď spolu spíme velmi málo, začal mít problém s tlakem na který tedy už bere prášky ale stejně se to moc tam dole nezlepšilo. Možná na to už i sám zanevřel nebo má strach z toho že zklame...
Jestli má tedy vyřešený tlak a přes to mu to pořád nefunguje tak jak by si představoval on nebo vy, tak mu můžete zkusit pořídit https://supererekce.cz/3-lang Prášky na erekci, které třeba u mého muže dokáží velmi rychle zabrat a hlavně taky vydrží dlouho účinkovat. Může díky nim i několikrát za noc.
U manžela jsem si všimla, že poslední roky úplně vypustil pohyb. Většinu dne seděl v práci a doma už neměl chuť nic dělat. Časem se to projevilo na jeho kondici, energii a začali jsme řešit i problémy v intimní oblasti. Chtěla jsem ho podpořit, aby se o sebe začal více starat, proto jsem mu koupila chytré hodinky ARMODD Titan GPS s kovovým řemínkem z armodd.cz. Díky nim má přehled o tom, jak aktivní skutečně je, a všechno si kontroluje v aplikaci. Začal si dávat malé cíle a postupně se více hýbe. Nejvíc oceňuji, že motivace vyšla hlavně z něj. Hodinky mu pomohly nastavit pravidelnější režim a změnit každodenní návyky.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.