facebook
Dobré dopoledne, je neděle 20.7.2025 a svátek slaví Ilja

Jak na lepší erekci u chlapa?

První příspěvek v tématu Jak na lepší erekci u chlapa?
Jilkova777 | 02.06.2025 12:25 | Jak na lepší erekci u chlapa? | ID: 49936
Jilkova777

Dámy, můžete mi prosím některá poradit s tím, jak u chlapa podpořit jeho erekci? Které přípravky na to třeba ideálně fungují?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Zuzabartova | 02.06.2025 21:31 | ID: 49939
Nikoleta

To já bych určitě poradit mohla. u nás asi nejdelší dobu trvalo přesvědčit chlapa, aby to vůbec začal řešit. Jakmile se překonalo tohle, tak už to potom šlo docela dobře. U mého chlapa zabral výborně přípravek https://www.supererekce.cz/3-lang Je to přírodní kombinace bylin, která funguje rychle a hlavně vydrží účinkovat dlouho.

Jilkova777 | 07.06.2025 09:52 | ID: 49971
Nikoleta

Tak nám to předevčírem přišlo domů a mohu potvrdit, že jste nám poradila opravdu dobře, protože mu to zase fungovala tak jak má. Takže díky moc...

sabinka | 05.07.2025 12:18 | ID: 50199
Nikoleta

Čauko holky, koukala jsem na ten shopík. Že tam mají i něco pro nás ženský. Nezkoušela to některá z vás? :-)

Nikoleta | 09.07.2025 00:12 | ID: 50211
Nikoleta

Jo jo, já jsem ten Fly pro ženy co maj na té Supererekci zkoušela. Vlastně ho používám pořád tak nějak střídavě podle nálady. Upřímně, poprvé jsem byla spíš zvědavá a nečekala jsem zázraky… ale fakt mě to příjemně překvapilo. Funguje to hned, máš pak větší chuť, citlivější reakce, prostě jsem se cítila víc „zapnutá“.

sabinka | 16.07.2025 19:21 | ID: 50294
Nikoleta

Díky Nikčo, hele a ten účinek toho Fly tvrá delší dobu? Nebo jen to jen taková chvilková záležitost?

Nikoleta | 17.07.2025 22:02 | ID: 50317
Nikoleta

Hele ten působí to několik hodin, takže to rozhodně není jen na chviličku. Každá to asi může mít trochu jinak, ale já osobně cítím rozdíl fakt znatelně a dlouho.

1

zalozka