Dámy, můžete mi prosím některá poradit s tím, jak u chlapa podpořit jeho erekci? Které přípravky na to třeba ideálně fungují?
To já bych určitě poradit mohla. u nás asi nejdelší dobu trvalo přesvědčit chlapa, aby to vůbec začal řešit. Jakmile se překonalo tohle, tak už to potom šlo docela dobře. U mého chlapa zabral výborně přípravek https://www.supererekce.cz/3-lang Je to přírodní kombinace bylin, která funguje rychle a hlavně vydrží účinkovat dlouho.
Tak nám to předevčírem přišlo domů a mohu potvrdit, že jste nám poradila opravdu dobře, protože mu to zase fungovala tak jak má. Takže díky moc...
Čauko holky, koukala jsem na ten shopík. Že tam mají i něco pro nás ženský. Nezkoušela to některá z vás? :-)
Jo jo, já jsem ten Fly pro ženy co maj na té Supererekci zkoušela. Vlastně ho používám pořád tak nějak střídavě podle nálady. Upřímně, poprvé jsem byla spíš zvědavá a nečekala jsem zázraky… ale fakt mě to příjemně překvapilo. Funguje to hned, máš pak větší chuť, citlivější reakce, prostě jsem se cítila víc „zapnutá“.
Díky Nikčo, hele a ten účinek toho Fly tvrá delší dobu? Nebo jen to jen taková chvilková záležitost?
Hele ten působí to několik hodin, takže to rozhodně není jen na chviličku. Každá to asi může mít trochu jinak, ale já osobně cítím rozdíl fakt znatelně a dlouho.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.