facebook
Dobrý večer, je pondělí 21.9.2026 a svátek slaví Matouš

Parfém

První příspěvek v tématu Parfém
barca1 | 04.07.2026 09:25 | Parfém | ID: 54682
barca1

Holky, poradíte mi nějaký parfém, který je ženský, elegantní a není úplně okoukaný? Nehledám nic vyloženě sladkého, spíš něco, co se hodí na každý den i na večer. Budu ráda za tipy z vlastní zkušenosti.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Diana K. | 06.07.2026 11:26 | ID: 54711
TanaH

Zdravím, mně teď moc voní tento orientální parfém www.fragranza.cz/rasasi-fattan-pour-femme-edp-50-ml-w_z785623 Překvapilo mě, jak je hezky vyvážený – nejdřív je svěží díky citrusům, pak se rozvoní do jemně květinových tónů a nakonec zůstane příjemně hřejivý. Je to vůně, která působí elegantně, ale není přehnaně výrazná.

sabinka | 08.07.2026 09:38 | ID: 54744
TanaH

Souhlasím, Fattan je podle mě trochu nedoceněný. Objednávala jsem ho z Fragranzy a od té doby po něm sahám opravdu často, protože se hodí jak do práce, tak i večer. Líbí se mi, že voní originálně, ale zároveň není tak výrazný, aby člověka po pár hodinách omrzel.

Alenka z rise | 10.07.2026 09:29 | ID: 54775
TanaH

Holky, já jsem na něj narazila úplnou náhodou při hledání něčeho jiného a nakonec mě bavil mnohem víc, než jsem čekala. Na tomto e-shopu mají spoustu méně známých orientálních značek, takže tam člověk objeví vůně, které v běžných parfumeriích moc nepotká. Navíc objednávka dorazila rychle a všechno bylo skladem, což vždycky potěší.

verkaherka001 | 15.07.2026 10:20 | ID: 54841
TanaH

Za mě tento - https://www.parfemy-elnino.cz/lattafa-yara-parfemovana-voda-pro-zeny-100-ml_z854808/. Voní fakt moc příjemně, je i takový silnější, tím jak je orientální, arabský a mě hodně sedí. :)

TanaH | 28.07.2026 08:07 | ID: 55098
TanaH

Já mám ráda parfémy, které jsou sladší a moc žen je nezná, to vše splňuje tento parfém - https://4katharsis.cz/cs/parfemy/59-parfem-augusta/. Dostávám na to komplimenty jak od žen, tak od můžu a má neskutečnou výdrž. :)

1

zalozka