facebook
Dobrý večer, je pondělí 21.9.2026 a svátek slaví Matouš

Kvalitní granule pro psa

První příspěvek v tématu Kvalitní granule pro psa
barca1 | 17.07.2026 20:35 | Kvalitní granule pro psa | ID: 54896
barca1

Ahoj, můžete mi prosím doporučit kvalitní granule pro dospělého pejska malého plemene? Ráda bych něco s dobrým složením, co nebude zbytečně zatěžovat trávení. Budu moc ráda za osobní zkušenosti.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Alenka z rise | 19.07.2026 09:12 | ID: 54924
sabinka

Zdravím, my krmíme značkou Grandorf Fresh a zatím bych neměnila. Našemu pejskovi chutnají od prvního dne a zmizely i občasné problémy s citlivým bříškem. Líbí se mi, že jsou z čerstvého masa a mají opravdu malé granulky www.rebeldog.cz/produkt/krd-gfdd0401-111__grandorf-fresh-granule-pro-psy-adult-mini-krocan

Margaretad | 21.07.2026 22:03 | ID: 54997
sabinka

Souhlas, to všechno můžu taky potvrdit. Taky jsem hledala granule bez kuřete a obilovin a právě tahle varianta nám sedla nejvíc. Mě se líbí i to, že obsahují probiotika, takže trávení je od té doby, co je kupujeme, mnohem klidnější.

sabinka | 23.07.2026 00:37 | ID: 55011
sabinka

Dobrý večer, taky se přidávám k doporučení. Máme doma hodně vybíravou maltézačku a u těchto granulí Grandorf mě překvapilo, že je začala jíst bez jakéhokoliv přemlouvání. Za mě je to jedna z mála značek, u které je vidět kvalitní složení i to, že myslí na potřeby malých plemen. Objednávám je taky na rebeldog.cz.

1

zalozka