Doporučíte mi někdo dárek pro známého co bych vyrobila? Přemýšlela jsem nad třeba klobásovou kytkou nebo něco poskládat třeba okolo lahve rumu, který má tedy moc rád.
Já tady ty dárky mám nejraději hlavně když člověk nemůže nic pořádného vymyslet, tak poskládat nějaký dárkový koš, kde se právě dá dát to co má dotyčný rád. Jak jste mluvila o tom rumu, tak máme v práci kolegu, která hrozně rád chodí po degustacích rumu, a tak když měl narozeniny, tak jsem v práci vybrala peníze a objednala mu několik různých vzorků rumu u https://www.dramroom.cz/vzorky-alkoholu/ s k tomu jsem mu vytvořila i katalog s tím, že každý druh je od toho určitého kolegu a ten mu tam k tomu připsal věnování. Nakonec z toho byl velmi pěkný dárek co měl úspěch, ale toho se dá jistě vymyslet daleko víc tady těch věcí okolo toho.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.