facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

IVF Zlín

První příspěvek v tématu IVF Zlín
Margaretad | 09.01.2024 23:06 | IVF Zlín | ID: 45663
Margaretad

Zdravím, máte prosím někdo zkušenost s klinikou IVF Zlín? Měla bych u nich podstoupit IVF.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Donovalka | 14.01.2024 00:26 | ID: 45689
TanaH

Já tam teď docházím a v nejbližší době mě čeká IVF. Zatím jsem na klinice maximálně spokojená! Před tím jsem byla v Brně, ale takový přístup jako ve Zlíně, tam zdaleka neměli.

sabinka | 18.01.2024 23:17 | ID: 45719
TanaH

Mohly byste mi vložit odkaz na kliniku prosím? Nebo kde bych našla víc informací?

Donovalka | 21.01.2024 21:21 | ID: 45738
TanaH

Tady najdete veškeré informace o klinice a léčbě neplodnosti www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti

Margaretad | 24.01.2024 22:27 | ID: 45795
TanaH

Moc děkuji za komentáře a napsané zkušenosti! Teď už jsem víc v klidu a věřím, že všechno dobře dopadne :)

JáKarla | 25.05.2024 22:13 | ID: 46555
TanaH

IVF klinika Zlín je skvělá. Je moderní, krásné a příjemné prostředí, skvělí a hlavně zkušení odborníci. Kliniku doporučuji :)

lenuliiinka | 20.07.2024 23:07 | ID: 46991
TanaH

Ahoj, ty jsi na této klinice byla? Jaký jsi prosím měla problém a zadařilo se?

sabinka | 23.04.2025 09:55 | ID: 49542
TanaH

Zdravím! ???? S klinikou IVF Zlín mám velmi pozitivní zkušenost. Klinika má profesionální a milý přístup, moderní vybavení a skvělou reputaci díky vysoké úspěšnosti. Lékaři si dávají záležet na individuálním přístupu a vše ti pečlivě vysvětlí. Velkou výhodou je také příjemné prostředí, které ti pomůže cítit se klidně. Určitě doporučuji využít jejich první konzultaci, která je zdarma, a probrat možnosti i postup přímo s odborníky.

Miniee | 11.10.2025 13:02 | ID: 51109
TanaH

Já jsem u nich IVF podstoupila před dvěma lety a zkušenost byla moc dobrá. Personál je tam hodně vstřícný, všechno mi vysvětlili krok po kroku, takže jsem věděla, co mě čeká a nebyla jsem tolik ve stresu. Oceňovala jsem i to, že se tam necítíš jako „další pacient v pořadí“, ale mají čas i na otázky a podporu. Celkově jsme tam měli pocit, že se nám opravdu věnují. Pokud bys chtěla, mrkni i na jejich stránky, kde popisují postup léčby - https://www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti. .

Nikoleta | 26.10.2025 08:36 | ID: 51374
TanaH

Byla jsem tu po roce, co mi nešlo otěhotnět. Všechno proběhlo velmi empaticky, vysvětlili mi to odborně ale zároveň tak abychom to pochopili + provedly veškeré testy důkladně. Nakonec jsem skončila těhotná se svými vajíčky. :)

zalozka