Zdravím všechny, potřebuju poradit prosím, co vám opravdu pomohlo na suchý a unavený vlasy. Mám je po barvení jak slámu a masky z drogerky mi moc nefungujou. Ráda bych něco, co vlasy vyživí i zevnitř, ne jen uhladí na povrchu.
Já si teď hodně oblíbila vlasovou kosmetiku Khadi, mají vše podle ajurvédských receptur a s přírodním složením a mám s ní teď vlasy konečně krásně zregenerované 
Já byla na klinice Clinical Hair. :) Našli příčinu, proč mám suché vlasy, proč mě škrábe pokožka hlavy a pomohli mi nastavit i správnou kosmetiku. Vlasy se mi krásně spravily a cítím se fakt líp, mám je i krásně dlouhé.
Já taky byla na stejné klinice jak Simča, byl tam i manžel na transplantaci vlasů - trápily ho výrazné kouty v mladém věku a pomohli mu ta, a pyšní se krásnými vlasy. :) Mají spoustu zkušeností v této problematice a já díky nim mám krásné, husté dlouhé vlasy co jsem měla před porodem.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.