facebook
Dobré dopoledne, je čtvrtek 16.4.2026 a svátek slaví Irena

Suchý a unavený vlasy

První příspěvek v tématu Suchý a unavený vlasy
Kajolka | 15.11.2025 21:33 | Suchý a unavený vlasy | ID: 51592
Kajolka

Zdravím všechny, potřebuju poradit prosím, co vám opravdu pomohlo na suchý a unavený vlasy. Mám je po barvení jak slámu a masky z drogerky mi moc nefungujou. Ráda bych něco, co vlasy vyživí i zevnitř, ne jen uhladí na povrchu.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
DanickaKa | 02.02.2026 13:16 | ID: 52707
verkaherka001

Já si teď hodně oblíbila vlasovou kosmetiku Khadi, mají vše podle ajurvédských receptur a s přírodním složením a mám s ní teď vlasy konečně krásně zregenerované

simona.novak23 | 24.02.2026 22:46 | ID: 52979
verkaherka001

Já byla na klinice Clinical Hair. :) Našli příčinu, proč mám suché vlasy, proč mě škrábe pokožka hlavy a pomohli mi nastavit i správnou kosmetiku. Vlasy se mi krásně spravily a cítím se fakt líp, mám je i krásně dlouhé.

TanaH | 25.02.2026 11:04 | ID: 52987
verkaherka001

Já taky byla na stejné klinice jak Simča, byl tam i manžel na transplantaci vlasů - trápily ho výrazné kouty v mladém věku a pomohli mu ta, a pyšní se krásnými vlasy. :) Mají spoustu zkušeností v této problematice a já díky nim mám krásné, husté dlouhé vlasy co jsem měla před porodem.

Terka | 27.02.2026 23:56 | ID: 53010
verkaherka001

Já tím, že mi pak vlasy dlouhodobě nerostly a zničila jsem si je peroxidem a ulámaly se mi, jsem zvolila krytí a to clip-in culík a pásky z pravých lidských vlasů z e-shopu Vlasy k prodloužení. Krásně mi to zahustilo vlasy, culík je takový rychlo účes co vypadá skvěle. :) Poradila mi v Brně na pobočce, personál byl skvělý.

Radka1980 | 24.03.2026 12:55 | ID: 53370
verkaherka001

Já měla vždycky svoje vlasy hodně jemný a moc jsem jich neměla takže teď mám prodloužený vlasy a jsem s tím moc spokojená. Sehnala jsem kvalitní v remy kvalitě na clip-vlasy-levne.cz za super cenu, tak sdílím

Jaruška | 25.03.2026 15:26 | ID: 53382
verkaherka001

Radka1980: Taky mám vlasy z clip-vlasy-levne.cz a to už asi tři roky a pořád vypadají úplně perfektně. Je to supr kvalita

verkaherka001 | 28.03.2026 12:32 | ID: 53411
verkaherka001

Na té klinice jak Simča mě taky moc pomohli. Zkontrolovali vše a hlavně zjišťovali i můj životní styl, jak žiju a tam taky hledali příčinu, i to, zda by to nemohl být stres. :) Jsou fakt skvělý a pomohli mě moc.

zalozka