Zdravím všechny, potřebuju poradit prosím, co vám opravdu pomohlo na suchý a unavený vlasy. Mám je po barvení jak slámu a masky z drogerky mi moc nefungujou. Ráda bych něco, co vlasy vyživí i zevnitř, ne jen uhladí na povrchu.
Já můžu doporučit tuhle masku na vlasy https://prozdravevlasy.cz/organicals-flowers-mask-vitamins-flower-250-ml/ co jí pravidelně používám tak mám vlasy úplně jako vyměněné - pevné, lesklé, hladké...a vidět je to už po prvním použití 
Ahoj na krep, vlasy jako slámu je skvělá tato řada - https://www.bellitia.cz/hledani/?q=RICCI%20VIVACI. Většinou krepaté vlasy jsou kudrnaté, já mám kudrnaté a tohle mi je udělá krásně lesklé, definované vlnky. ????
HancaN: Taky si od nich tuhle značku objednávám a moc mi vyhovuje, mám ráda přírodní kosmetiku a díky téhle mám vlasy teďka v opravdu super stavu 
Já vám doporučím -> ostříhat a jak si je dáte do pořádku i prodloužení, ať nemusíte tak dlouho čekat, než vám to naroste. Dá se tím spolehlivě zakrýt délka vlasů a je to fakt super, mám clip-in pásky a jsem fakt moc spokojená. :) Mám to z Vlasy k prodloužení, kde mi byli k dispozici a se vším poradili.
Já od nich začínala na clip-n páscích a culících a teď od nich mám prodloužené vlasy metodou tape-in. :) Vše je v top kvalitě, vlasy jsou lidské a typově podobné našim, takže to perfektně sedí.????
Za mě si nechte poradit na míru, od odborníku. :) Je to lepší, než vyhazovat x tisíc za produkty, co vám nepomůžou. Mě vyšetřili vlasovou pokožku, nastavili mi péči. Byla jsem na klinice Clinical Hair, kde byli naprosto profesionální.
Jojo, ta klinika je super, mám prodloužené vlasy a i tak mi doporučili produkty na padání vlasů a na suché lámavé vlasy. :) Hlavně manžel tam byl i na transplantaci vlasů a je to boj na delší trať, ale výsledek pak stojí za to.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.