Dobrý den, myslíte si že mi někdo dokážete poradit prosím ohledně výběru kvalitních granulí pro psa? Po jakých se prosím dívat?
Já jsem se pro našeho psa snažila vybrat kvalitní granule, a tak jsem mu začala kupovat tyto suché granule https://www.vetexpert-shop.cz/raw-paleo-healthy-grain-adult-chicken-suche-granule-s-kurecim-masem-pro-dospele-psy/ s kuřecím masem, které on opravdu zbožňuje a v podstatě nikdy v misce nic nenechá.
Za nás doporučuju granule RawBark, jsou z čerstvého masa (české farmy, svalovina, ne jatečný odpad), bez obilovin a sestavují je pejskovi přímo na míru podle věku, váhy, aktivity atd.
Našemu chlupáči neskutečně chutnají a konečně s nima má perfektní hovínko 
Jaruško, také je kupujeme. Dlouho jsme bojovali s tím, co našemu Benymu sedne – je citlivý na bříško a navíc dost mlsnej. Líbí se mi, že víme, co v těch granulích je – žádný odpad, jen pořádné maso. A že to dělají na míru podle psa, to je za mě pecka 
Jaruško, také je kupujeme. Dlouho jsme bojovali s tím, co našemu Benymu sedne – je citlivý na bříško a navíc dost mlsnej. Líbí se mi, že víme, co v těch granulích je – žádný odpad, jen pořádné maso. A že to dělají na míru podle psa, to je za mě pecka 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.