Ahojda.. začínám pomaloučku a polehoučku koukat po dárcích na vánoce.. řekli jsme si s rodinou že si dáme jen jeden malej dárek, nějakou blbůstku.. Ale nenapadá mě nic.. co budete kupovat vy? Už o tom přemýšlíte?
Vybírám manželovi pod stromeček chytré hodinky a moc se mi líbí jedny od Carneo, nemáte od nich někdo hodinky, mohli byste sdílet zkušenosti?
U nás to máme podobně, dáváme si spíš drobnosti. Poslední roky to řeším prakticky — buď něco k jídlu, malou kosmetiku, nebo když fakt nevím, tak dárkový poukaz. Ten se mi osvědčil třeba tady - https://www.jadbergwomen.cz/darkovy-poukaz-500-kc/ — dávám to hlavně ségrám, protože si samy vyberou, co jim sedí. Navíc já tuhle značku miluju, takže vím, že dávám kvalitu :)
Vybírám pro dceru pod stromeček nový školní batoh a byla bych moc ráda za vaše zkušenosti a tipy na osvědčené značky..?
HadekTana: Syn si letos sám vybral tenhle https://baagl.cz/products/skolni-batoh-skate-max-ska a i já jsem spokojená, protože má ergonomická záda, kvalitní reflexní prvky a celkově materiály a provedení. Navíc vážně vypadá dobře :-)
TanoH, moc děkuju za odpověď, nakonec jsem vzala taky od Baaglu a musím říct, že batoh vypadá parádně
tak myslím, že bude spokojená 
HancaN: Já jsem dávala mamce kosmetiku Iuvenio, sama ji už dlouho používám a je ta nejúčinnější kosmetika jakou jsem kdy měla :)
DanickaKa: Taky jsem s Iuvenio moc spokojená, jejich produkty získaly i ocenění a za mě je to ta nejúčinnější kosmetika, jakou jsem kdy zkusila a moc se mi taky líbí, že je veganská 
Ahoj, nemáte někdo tip na fajn batoh do práce jako dárek pro sestru, aby se do něj pohodlně vešel notebook a pár věcí na celý den? Ideálně aby nebyl úplně sportovní, ale zároveň ani vyloženě formální. Ráda bych batoh, který se dá nosit každý den a nebude po pár měsících vypadat ošoupaně. Budu vděčná za vaše zkušenosti a doporučení
Já jsem nedávno vybírala batoh pro sebe a po delším vybírání jsem skončila u černého dvoukomorového batohu od Leaves & Bricks www.leavesandbricks.cz/cerny-dvoukomorovy-batoh-na-notebook--40-5x27-5x13--objem-14-4-l Vejde se mi do něj notebook, dokumenty i běžné věci na celý den a díky dvěma odděleným komorám v něm mám konečně pořádek. Líbí se mi, že působí civilně a upraveně, takže se hodí jak do kanceláře, tak na schůzky. Nosím ho prakticky každý den a zatím splňuje přesně to, co jsem od pracovního batohu čekala.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.