Ahojda.. začínám pomaloučku a polehoučku koukat po dárcích na vánoce.. řekli jsme si s rodinou že si dáme jen jeden malej dárek, nějakou blbůstku.. Ale nenapadá mě nic.. co budete kupovat vy? Už o tom přemýšlíte?
Mrkni na tenhle batoh: https://www.agatinsvet.cz/batoh-walker-mika-malibu/
Kupovala jsem ho nedávno a přijde mi na práci fakt ideální.Není moc sportovní ani přehnaně formální, takže se hodí klidně na každodenní nošení. Vejde se do něj notebook, má i dost místa na další věci na celý den a dobře se nosí i když je plnější. Navíc materiál působí docela odolně, takže by měl vydržet bez toho, aby hned vypadal ošoupaně.
Ten batoh vypadá úplně božsky!
Hrozně se mi líbí ten design, je takový čistý a zároveň stylový. A ta barva je fakt super – nepůsobí nudně, ale pořád je dost univerzální, takže se hodí skoro ke všemu. Díky za tip, docela o něm začínám přemýšlet!
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.