facebook
Dobré odpoledne, je neděle 7.12.2025 a svátek slaví Ambrož

Nosítko pro miminko

První příspěvek v tématu Nosítko pro miminko
Alenka z rise | 22.09.2024 17:51 | Nosítko pro miminko | ID: 47495
Alenka z rise

Dobrý den, jaké nosítko pro měsíční miminko doporučíte pořídit? Malý by se pořád nosil a já už to nedávám.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Margaretad | 28.09.2024 22:17 | ID: 47585
JáKarla

Zdravím, já jsem si vybírala na crystalbaby.cz a jsem moc spokojená. A hlavně je spokojený syn, že je u mě a vůbec nepláče.

sabinka | 29.09.2024 23:59 | ID: 47595
JáKarla

Holky, vložily byste mi prosím odkaz na nosítko, se kterým jste spokojené? Malý by se pořád nosil, tak by se mu v nosítku třeba líbilo a já bych měla volné ruce.

Margaretad | 30.09.2024 00:05 | ID: 47596
JáKarla

Tady máte odkaz na nosítko, které mám a určitě ho doporučím. Je pohodlné pro mě i pro prcka a můžete ho použít už na novorozené miminko, je bezpečné www.crystalbaby.cz/ergobaby-nositko-embrace-soft-navy

Slunicko.77 | 26.06.2025 15:26 | ID: 50149
JáKarla

Za mě Ergobaby super značka nosítek. Máme taky. Já jsem ho vybírala hlavně teda aby bylo nezávadné pro mimi, ale pohodlné pro mě. A to vše tahle značka splňuje :) Jinak mám ho z crystalbaby. Tam mi hodně vyhovuje nabídka a ceny.

Miniee | 15.09.2025 20:32 | ID: 50851
JáKarla

Souhlasím. Jednak Ergobaby je za mě top nosítko. Odnosila jsem v něm dvě děti (i když jsem musela koupit nové) :D A co se týká shopu, za mě super. Na crystalbaby mají skvělou nabídku :)

JáKarla | 05.10.2025 23:02 | ID: 51043
JáKarla

Dobrý den, u měsíčního miminka se většinou doporučují spíš šátky nebo ergonomická nosítka, která dobře podepírají záda a hlavičku. Je dobré dívat se po takových, kde má dítě nožičky do tvaru „M“ a hlavička má možnost být v přirozené poloze. Ulehčí to i mamince, protože správné nosítko rozloží váhu a netahá tolik ramena a záda. Kromě nosítka jsem využívala i další pomůcky, které usnadňují péči – třeba 3dílnou výbavičku pro miminko od Gadeo - https://www.gadeo.cz/darkove-sady/gadeo-3-dilna-vybavicka-pro-miminko-kyticky--tyrkys/. Tu mám moc ráda. Je tam i kojicí polštář, a ten se hodí nejen při krmení, ale i jako podpora při odpočinku. Dohromady to hodně uleví, když chce být miminko pořád nablízku.

1

zalozka