Holky, jaké čisticí prostředky v domácnosti používáte? Já bych ráda zkusila nějaké eko produkty. Na web jsem se koukala a lébé se mi nabídka, co jsem našla na alpik.cz. Máte s jejich produkty zkušenost?
Já osobně zkoušela jenom ty likvidátory, ale byly super.
Taky bych ráda zkusila něco jiného, ale taky chci aby to mělo příjemnou vůni.
Já mám zkušenosti se značkou Method a je krásně voňavá a dobře čistí takže můžu jenom doporučit. Můj nejoblíbenější produkt je tento uni čistič https://www.alpik.cz/uni-cistic-grapefruit-method-830-ml/ 
Beru od nich značky převážně Fell Eco a Tierra Verde, čistí bez problémů. Od té doby, co zase po mateřské pracuju, všechno beru z eshopů. Vždycky udělám větší nákup a doprava je zdarma. Původně jsem alpika objevila, když jsem sháněla nějakou náhradu kafe. A mrkni na ty jejich dobroty, třeba teď celá rodina zobeme amalaki, je to strašně dobré a má to být i na posílení imunity. Tak zkoušíme
Zrovna se dívám, že bych od nich koupila velké balení kyseliny citronové, všude se píše, jak dobře čistí a je bez chemie. Nemáte s ní někdo zkušenosti? Popř. na co všechno používáte? Díky 
Čistí dobře, vodní kámen jde dolů a i fleky po sprchování taky. Čistím tím praktiky celou domácnost i spotřebiče- pračka, myčka, konvice, kávovar. Kupuju opakovaně tuhle značku https://www.alpik.cz/tierra-verde-odstranovac-vodniho-kamene-1kg/ ráda doporučím. Koupeno původně na kávovar, postupně jsem přešla na celý úklid.
Zvládne vyčistit i wc mísu? jak dlouho necháváš působit?
Dělám to tak, že to dám ráno, než odjedu do práce a jak přijedu, vyčistím. Pokud by nepomohlo, můžeš nechat přes noc. Já tam nánosy už nemám. A pokud chceš tip, aby to i vonělo má Alpik ,,kouzelný sprej bez chemie,, Likvidátor pachu ALP. Používám na celý dům. Je z esenciálních oleju a vydrží vonět dlouho.
Super, děkuji za tip, vyzkouším. Teď mají zrovna akci na dopravu, takže se mi to i hodí s nákupem dalších věcína úklid ;-).
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.