facebook
Dobrý večer, je neděle 8.6.2025 a svátek slaví Medard

Hračky pro děti

První příspěvek v tématu Hračky pro děti
Ivous | 08.12.2020 23:07 | Hračky pro děti | ID: 27841
Ivous

ahoj, s čím si hrají vaše tříleté děti ? syn bude mít tři roky a já už si nevím rady s tím, co mu pořád kupovat, tak budu ráda za jakoukoliv inspiraci

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Lenanna | 02.03.2025 23:52 | ID: 49115
Alenka z rise

Jaruška: Před časem jsme byli s dětma tady https://galaxiebarev.cz/ a bylo to parádní. Mají tam suprové interaktivní expozice, je to takový barevný vesmír. Dětem se to moc líbilo

madlenka11 | 24.03.2025 19:21 | ID: 49296
Alenka z rise

Jaruška: Moc rádi chodíme do galerie Harfa. Je tam super vyžití pro děti, za týden se tam na jaro znovu otevírá dinopark a terasy, určitě to stojí za to ;)

Diana K. | 09.05.2025 16:52 | ID: 49681
Alenka z rise

Ahoj, nemáte někdo tip na nějakou šikovnou knížku nebo návod, jak se naučit kreslit roztomilé manga nebo kawaii postavičky? Dcera je tím úplně nadšená a chtěla bych jí něco pořídit, aby se mohla zlepšovat. Nějaké vaše doporučení moc uvítám!

Margaretad | 11.05.2025 20:54 | ID: 49700
Alenka z rise

Dcerce jsem kupovala skvělou knížku Jak kreslit kawaii manga postavy a opravdu ji doporučuji. Je krásně zpracovaná, přehledná a vhodná i pro úplné začátečníky. Jsou tam detailní návody, jak postupovat, a spousta tipů, jak postavičkám dodat správný výraz. Dcera podle ní kreslí skoro každý den a vidím, jak se hodně zlepšila www.ellamax.cz/jak-kreslit-kawaii-manga-postavy-krok-za-krokem-s-misako

Alenka z rise | 13.05.2025 18:56 | ID: 49740
Alenka z rise

Holky, čtu samé nadšené reakce na tyto knihy. Dcera je velká milovnice tohoto stylu, neustále si kreslí různé postavičky, takže tahle kniha by pro ni byla určitě skvělým dárkem. Přemýšlela jsem, co jí pořídit k narozeninám, a díky téhle diskuzi mám jasno. Určitě ji objednám, myslím, že se jí bude tato kniha líbit, a že jí pomůže kreslit ještě líp a bude mít skvělou inspiraci.

zalozka