facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
karamelka35 | 29.12.2020 22:55 | ID: 1491

Ahoj, shanim nejakou inspiraci pri hubnuti, jake recepty bych si pri tom delala

Lotrinka | 10.12.2019 21:03 | ID: 1492

Ahoj, zkousel jste nekdo dochazet k vyzivovemu poradci? Nasla jsem kladne ohlasy na svet-zdravi.cz, zante jej? diky za odpovedi

Nikoleta | 30.10.2022 20:43 | ID: 1500

Ahoj, podle ceho jste vybiraly? Pritel tohle nechal na me, ale jsem i rada, alespon si vyberu podle svehu vkusu

Emula | 23.10.2015 09:08 | ID: 1501

Ahojky maminy, mate zkusenosti s dobrym pohybem po porodu co vas zbavil kil navíc a posilil cele telo? Me se v tomhle osvedcila letajici joga, je to uzasny pohyb

Miniee | 01.12.2024 20:48 | ID: 1509

Ahoj, jak se neucineji a nejrychleji ubavim strii po porodu, dekuji za napady a zkusenosti

Zuzabartova | 22.11.2025 00:12 | ID: 1510

Ahoj znate nekdo stavbu techto domku, bytu? Bydlete nekdo v takovemhle? Jake jsou vyhody ci nevyho? dekuji

Skvarilova | 17.11.2025 00:10 | ID: 1512

Ahoj, premyslime do budoucna s pritelem, kde budeme jednou bydlet, chteli by jsme reseni domu, kde se da co nejvice usetrit za rok, jak resite takove veci ohledne energii, tepla atd..? dekuji

Petass27p | 27.09.2015 23:42 | ID: 1540

Dobry den daruji sperma diskrétně oplodněni stříkačkou IUI vysoka pravděpodobnost počti většinou hned na první pokus při neúspěchu není problém opakovat nedávno se díky mé pomoci narodili dvojčátka holčičky jsem registrovány dárce krve plazmy. Je mě 35let 194cm umělecky fotograf nekuřák abstinent Nebudu si dělat žádné nároky na Ditě ani vás v budoucnu kontaktovat,NEJDE MI O SEX. Potvrzeni že nemam žádné choroby pohlavní není problém. Cokoliv se dá domluvit Petr

Petass27p | 27.09.2015 23:42 | ID: 1541

Dobry den daruji sperma diskrétně oplodněni stříkačkou IUI vysoka pravděpodobnost počti většinou hned na první pokus při neúspěchu není problém opakovat nedávno se díky mé pomoci narodili dvojčátka holčičky jsem registrovány dárce krve plazmy. Je mě 35let 194cm umělecky fotograf nekuřák abstinent Nebudu si dělat žádné nároky na Ditě ani vás v budoucnu kontaktovat,NEJDE MI O SEX. Potvrzeni že nemam žádné choroby pohlavní není problém. Cokoliv se dá domluvit Petr

zalozka