facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Anka | 23.05.2017 12:28 | ID: 1414

Ahoj holky :-). Prosím má některá z vás zkušenost s laserovou operací očí na mateřské dovolené? Dá se to s malým zvládnout? A jak probíhá rekonvalescence? Děkuju předem zaodpovědi :-*

polaskovaval | 27.06.2020 17:52 | ID: 1423

Ahoj maminy, jsem na mateřské a pravidelně se scházím s holkama- děláme si nehty a manikůru ... chtěla bych vyměnit svoji starou uv lampu za novou aby ty nehty za něco stály.Jenže nerada bych se dočkala zklamání jako minule, když mi došlo nekvalitní zboží a ještě horší gely. Máte něco ověřeného a spolehlivého?

seminka | 29.09.2019 22:42 | ID: 1426

Ahoj maminky, podělte se prosím o zkušenosti a rady co používáte proti pocení. Já už nevím popravdě co zkusit. Potím se i normálně jako tele ale teď v ty horka je to ještě horší. Máte zkušenosti s přípravky co tlumí pocení , nebo ho zmírňují ?

Laura | 04.10.2021 11:49 | ID: 1432

Zdravim, mate s timto stylem cviceni ci sportu někdo vice zkusenosti? Videla jsem to nekde na netu a hodne me to zaujalo, jen nevim zda jsem prito typ nato!:-)

Kikousek | 12.05.2022 13:44 | ID: 1438

Ahojte, tuhle jsem byla juknout po nakupnim stredisku v Tachlovicich a zaujal me jeden obchudek s grily, jenze jsem sebou nemela chlapa abych nejaky prakticky a sikovny vybrala, podle ceho je dobře se ridit? Az budu vedet urcite se tam vratim si nejaky na zahradu poridit...:-)

olga.polka | 26.08.2015 11:28 | ID: 1464

Ahoj maminky, zajimalo by me kde jste byly na svatebni ceste? Nevim jakou destinaci si vybrat a zajimaly by me vase nazory :) diky

TanaH | 01.07.2021 22:54 | ID: 1474

Ahoj maminky, chci se zeptat, co používáte na mazání zadečku dětátka? Jak vůbec celkově pečujete o pokožku miminka?

TanaH | 03.03.2024 16:44 | ID: 1478

Ahojte, prosim znate nejaky obchudek ci nakupni stredisko kde by meli casto slevy na obleceni? Dekuji

Greplovahan | 27.10.2023 10:15 | ID: 1482

Ahoj holky, prosím inspirujte mě, co kupujete vašim tatínkům, manželům nebo bratrům . Dárky pro mužské pohlaví mi nic neříkají a vůbec nevím čím je potěšit. Hold asi nemám odhad na mužské přání :D Napadá Vás něco ?

zalozka