Holky, kam chodíte cvičit? Do posilky nebo nějaký skupový cvíčo?
Holky, je tu některá, co si zahušťuje vlasy clip in? Od koho je kupujete? Já bych byla ráda o doporučení. Jde mi o to, aby clipy byly hlavně z pravých vlasů...
Maminy, měla bych dotaz... jaké inkontinenční pomůcky se vám osvědčily jako nejlepší? Babička s únikem moči docela bojuje a tak bychom ji rádi dopřály nejlepší komfort, co může mít. Děkuju moc.
Holky, doma si moc rádi sex zpříjemníme nějakou sexuální hračkou. Máme jich celou řadu, ale mě osobně by zajímalo, jaké máte nejoblíbenější vy? :)
Ahoj holky cvičíte doma? Také se chci k tomu donutit.
ahojte holky, takže, chystám se pořídit si na jaro/léto golfky, ale nevím jaký. Mám vytipovaný jeden web, kde bych objednala, protože teď je to složitější, aby bylo v pohodě bracení atd, ale máme nějaký tip kočárku, který vám pasoval? do jakého terénu a tak?
Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně výdajů, je to 14 dní, co jsem porodila, takže mi teď chodí podstatně míň peněz než jsem byla zvyknutá, partner taky nedostává co dostával před pár měsíci a mi začínáme pociťovat jistý tlak na naší peněženku. Jasně.. asi kdybychom se zeptali rodičů, tak nám třeba nějakým způsobem pomůžou, ale nechceme je tím zatím zatěžovat. Poradíte mi jak to zvládnout? A co třeba zabralo u vás?
Maminky prosím co vše jste si balily do porodnice? Potřebovala bych i poradit jaké plenky zvolit pro své miminko. Bud ráda za vaše rady.
Ahoj co používáte na krásné a zdravé zuby?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.