facebook
Dobrý podvečer, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Jaruška | 24.07.2024 22:13 | ID: 26192

Mate na letosek uz neco naplanovaneho? I s detmi? Jak je na dovolene zabavite, nejaky program?

Miniee | 30.01.2025 21:37 | ID: 26196

Ahoj maminy, konečně s manželem děláme reko kuchyně a hledáme spotřebiče. Hodně se nám líbí tento shop https://www.airforce-eshop.cz/. Teda jejich nabídka. Máte s nimi někdo zkušenosti?

Svetlania | 22.11.2021 15:29 | ID: 26197

Maminky, potřebovala bych radu. Chystáme se na dovolenou. Jede nás víc, 3 rodiny, takže moc dětiček. Říkali jsme si, že nakoupíme hodně kapsiček a hotových jídel. Přeci jen je to pohodlné. No, ale chci se zeptat na dvě věci - jednak na to, jaké kapsičky jsou podle vás nejlepší a jednak taky na to, kde nakoupit?

HancaN | 22.02.2021 19:09 | ID: 26214

Ahojky holky, chci se zeptat…. Řeším inkontinenci… Pomůcek při úniku moči je celá řada. Můj dotaz ale zní, jak je to s jejich diskrétností a také účinností. Absorbují dostatečně a jsou tlumí zápach?

HancaN | 31.08.2022 16:32 | ID: 26230

Holky, chtěla bych se zeptat na váš názor... S partnerem jsme spolu už opravdu hodně dlouho. Máme 3 děti a tak nějak už jsme jen my. Teď plánujeme svatbu. Pohráváme si s myšlenkou, že bychom svatbu spojili s dovolenou. Co myslíte, je to vůbec reálné. Jako na nějaké ostrovy nemáme, ale Evropa by třeba byla dobrá.

Miniee | 20.12.2020 21:02 | ID: 26235

Ahojky všem :) Prosím o rady... Rádi bychom letos na dovolenou na Vysočinu. Koukala jsem se už po tom, jaké ubytko by přicházelo v úvahu a hodně mě zaujalo ubytování v https://www.resort-snezne.cz/. Zkušenosti? Byla jste tam některá ubytovaná?

Laura | 20.04.2020 16:29 | ID: 26254

Nemá prosím někdo zkušenost s tímto doplňkem www.captafer.cz ?

TanaH | 30.03.2023 22:46 | ID: 26289

Ahoj maminky za 2 měsíce mám termín porodu a ráda bych se zeptala jaké porodnické vložky by jste mi doporučily, je jich na trhu tolik, že nevím jaké zvolit. Moc děkuji

JáKarla | 24.03.2020 21:14 | ID: 26299

Ahoj maminy, doma jsme milovníci vína a s manželem jsme se rozhodli, že bychom si koupili domácí vinotéku. Zaujala nás nabídka shopu https://www.domacivinoteky.cz/, ale nevíme, jakou značku koupit... Co myslíte, jaká je nejlepší?

zalozka