ahoj,mám mixér ETA 0010,a má dcerka ,je jí pul roku,když zapnu mixér,začne brečet a brečí dokud nevypnu mixér.co jí mám říct před mixováním?když jdu mixovat,tak zavírám dveře do kuchyně.
Dobrý den, moje maminka trpí poslední dobou na velký neklid a nesoustředěnost, poradíte, jak jí pomoct?
Maminky, prosim poradte mi. Tohle vetsinou delal pritel, ted jsem nato ale sama, jak vybrat autosedacku
chci hlavne nejakou bezpecnou! Casto cestujeme.
Známá mi na nespavost doporučila Melatonin Forte od Pharmaactiv.com, nemáte s ním zkušenost? Je dobrý?
Pěkný den všem :) A tak nějak by mě zajímalo co letos kupujete blízkým na vánoce? Tak nějak mi teď ejde o děti, pro ty mám inspirace dost :) Díky moc!
Pěkný den :) Maminky, zrovna se rozhoduju, jaká hotová jídla mám koupit na dovolenou. Jako se skleničkama se mi tahat vážně nechce… Jaké kupujete vy nebo jak to řešíte vy?
Zdravím, mám nedostatek železa a bohužel tabletky s železem mi způsobují střevní potíže. Nemáte doporučení, co by pomohlo?
Holky, s manželem vybíráme střešní nosič. Na trhu je spousty společností, které je nabízejí. My ale nevíme, pro koho se rozhodnout. Jaká značka se osvědčila vám.
Maminy, má tu některá z vás zkušenosti s IVF klinikou Zlín - https://www.ivf-zlin.cz/? Já se tam chystám příští měsíc na první konzultaci, tak budu ráda za info... Co čekat, na co se připravit a hlavně prosím o info, jak jste byly spokojené vy? Děkuji moc.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.