Zdravím, jsem v 7. týdnu a chtěla bych si koupit kvalitní vitamíny. Jaké berete Vy?
Jaké kapičky do nosu používáte u malých dětí? Mám dceru 1 rok. Děkuji
Dobrý den. Je zde někdo kdo má po ketonové dietě a muže mi potvrdit že nenastane okamžitý jojo efekt?
Ahoj, po porodu se mi hodně zhoršila celulitida, myslíte, že můžu po šestinedělí podstoupit nějaké ošetření ?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s clip in vlasy ? Chtěla bych prodloužit vlasy ale furt váhám. Nevím odkud a kde sehnat aby to vypadalo přirozeně. Díky moc
Dobrý den, z krve mi bylo zjištěno málo vitaminu D. Který byste mi doporučili? Potřebuji brát zvýšenou dávku . Děkuji .
Zdravím, doporučíte mi jaké koupit doplňky stravy jako dárek pod stromeček? Co kupujete Vy?
Zdravím, manžel má problémy v práci a v noci nemůže spát. Jak bych mu mohla pomoct, nemáte podobnou zkušenost?
Zdravím, máte prosím zkušenost s touto značkou školních batohů https://www.zdravybatoh.cz? Chtěla bych koupit dceři k Vánocům. Chodí do 3. třídy.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.