facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
TanaH | 20.08.2023 21:21 | ID: 25301

Potrebuji dukladne vysetreni pleti, kam po Praze prosim zajit, rada bych nejake osvedcene misto

Evča J. | 19.08.2019 19:35 | ID: 25306

Kamarádka mi na úzkosti doporučila Persen, máte s ním někdo zkušenost?

Donovalka | 20.08.2019 19:52 | ID: 25311

Holky zkoušeli jste některá v těhotenství tyto nápoje https://www.sunar.cz/pro-tehotne-a-maminky/ ? Jakou máte s nimi zkušenost? Dekuji

simona.novak23 | 15.12.2021 23:42 | ID: 25320

Zdravím maminky, chtěla bych načerpat inspiraci - prosím pochlubte se, jaký originální dárek jste kdy dali muži k vánocům. Děkuji :)

Evča J. | 19.08.2019 23:07 | ID: 25321

Holky poraďte, jsem na začátku těhotenství a jsem šíleně unavená a bez energie. Máte nějaké doporučení, co dělat?

Patyna | 16.10.2025 13:51 | ID: 25338

Maminky, měla bych dotaz. Kde nejčastěji nakupujete věci pro mimi?

alex | 18.06.2021 22:11 | ID: 25353

Holky, objednávali jste někdy clipy máte zaručenou stránku, kde objednat za dobrou cenu?

Kaaa | 23.04.2020 10:59 | ID: 25358

Zdravím všechny (nejen!) maminky! Tímto Vám chci nabídnout PŘIVÝDĚLEK Z POHODLÍ DOMOVA. Potřebujete si přivydělat pár stovek, tisíc nebo i víc? Máte 30 minut až 2 hodiny denně možnost pracovat na počítači nebo mobilu? Hledám do svého týmu pracovité a cílevědomé jedince, kteří se nebojí zkusit něco nového. Jedná se o síťový marketing, především je to o práci s lidmi - týmem. Není to nic složitého, ale chce to opravdu pravidelně pracovat a učit se Aktivní jedinci si můžou vybudovat hlavní příjem! I já na něm pracuji V našem týmu máme lidi, kteří si vydělávají 5000 Kč ale také lidi, kteří si vydělají 50 000 Kč a i víc měsíčně! Tito lidé jsou důkazem, že tady to opravdu jde, mají pozitivní a zodpovědný přístup k práci a milují to, co dělají. Chcete také začít vydělávat z domova? Napište mi na messenger: m.me/pracuj.doma.Global3000 a nebo na email: renny1128@gmail.com A já Vás naučím, jak vydělávat z pohodlí domova, bez jakéhokoliv rizika a závazků!:-)

Slunicko.77 | 29.09.2025 22:39 | ID: 25359

Zdravím všechny! Četla jsem tu spoustu příspěvků, že někoho trápí průjem, jiného zácpa, špatné zažívání a tak podobně. Ve většině případů tyto problémy způsobuje nedostatek mléčných bakterií ve střevě - mikroflóry. Lidé po staletí používají zakysané mléčné výrobky s kulturami mléčných bakterií a v dnešní uspěchané době bychom je měli používat o to více! Používáme antibiotika, spoustu konzervačních látek, hodně kávy, alkoholu, špatně jíme, zažíváme stres a to vše našim "kamarádům" ve střevě nedělá dobře. Vlastně si mikroflóru ve střevě zabíjíme! Bez ní bychom nevstřebali žádné živiny!!! Kdybych věděla, co na to, kdybych vám uměla pomoci tyto vaše problémy vyřešit, zajímalo by vás to? Pokud ano, napište mi na email renny1128@gmail.com a nebo mi zanechte na sebe kontakt a já se vám ozvu S pozdravem Renata Zavřelová

zalozka