Dobrý den, našim bych ráda koupila k vánocům kvalitní odšťavňovač. Budu ráda za vaše tipy a rady. Díky moc.
Dobrý den, našim bych ráda koupila k výročí kvalitní odšťavňovač. Budu ráda za vaše tipy a rady. Díky moc.
Ahoj maminky, prosím o radu. Za 4 měsíce mám termín, tak se pomalinku rozhlížím, jaký kočárek by se mi líbil nejvíc a hlavně, jaký by mi nejvíc vyhovoval… Jaký kočárek máte vy a jaký byste doporučily? A jaký třeba naopak vůbec?
Holky, někdo zkušenosti s Babyplace? Mě se teda moc líbí. Jsem z Bruntálu, ale do Ostravy jezdíme docela často na veliké nákupy. Tak jsem si říkala, že se stavíme i tam. Jakou mají prodejnu? Mají tam ty kočárky vystavené? Na netu mají výběr opravdu veliký… Děkuji za rady.
Holky, když kupujete dětem dárečky, jaké volíte? Já jsem z té moderní doby docela zoufalá :/ Jako nechci kupovat nějakou elektroniku a podobně :/
Holky, když kupujete dětem dárečky, jaké volíte? Já jsem z té moderní doby docela zoufalá :/ Jako nechci kupovat nějakou elektroniku a podobně :/
Ahoj, ženy kam chodite na psetreni pelti? Mam na mysli plet problematickou.:-(
Chtěla bych se zeptat. Plánujeme dovolenou a s manželem vybíráme střešní nosič. Na trhu je spousty společností, které je nabízejí. My ale nevíme, pro koho se rozhodnout. Jaká značka se osvědčila vám. Docela se nám líbí nabídka od neumann. Zkušenosti?
Ahoj holky, má tu některá zkušensti s clip in od clipinhair.cz? Já o nich docela dost uvažuju, ale potřebovala bych poradit ohledně odstínu. Podle čeho si vyberu správný odstín, aby seděly k mým vlasům?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.