facebook
Dobrý podvečer, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Kikousek | 05.03.2022 21:12 | ID: 24843

Dobrý den, našim bych ráda koupila k vánocům kvalitní odšťavňovač. Budu ráda za vaše tipy a rady. Díky moc.

Amazonka33 | 01.02.2022 21:03 | ID: 24844

Dobrý den, našim bych ráda koupila k výročí kvalitní odšťavňovač. Budu ráda za vaše tipy a rady. Díky moc.

Marky4 | 28.02.2023 22:55 | ID: 24902

Ahoj maminky, prosím o radu. Za 4 měsíce mám termín, tak se pomalinku rozhlížím, jaký kočárek by se mi líbil nejvíc a hlavně, jaký by mi nejvíc vyhovoval… Jaký kočárek máte vy a jaký byste doporučily? A jaký třeba naopak vůbec?

Miniee | 28.06.2019 20:47 | ID: 24903

Holky, někdo zkušenosti s Babyplace? Mě se teda moc líbí. Jsem z Bruntálu, ale do Ostravy jezdíme docela často na veliké nákupy. Tak jsem si říkala, že se stavíme i tam. Jakou mají prodejnu? Mají tam ty kočárky vystavené? Na netu mají výběr opravdu veliký… Děkuji za rady.

Skvarilova | 07.04.2024 09:35 | ID: 24918

Holky, když kupujete dětem dárečky, jaké volíte? Já jsem z té moderní doby docela zoufalá :/ Jako nechci kupovat nějakou elektroniku a podobně :/

lenuliiinka | 30.04.2019 14:08 | ID: 24919

Holky, když kupujete dětem dárečky, jaké volíte? Já jsem z té moderní doby docela zoufalá :/ Jako nechci kupovat nějakou elektroniku a podobně :/

TanaH | 31.03.2023 20:57 | ID: 24928

Ahoj, ženy kam chodite na psetreni pelti? Mam na mysli plet problematickou.:-(

JáKarla | 04.07.2019 20:12 | ID: 24938

Chtěla bych se zeptat. Plánujeme dovolenou a s manželem vybíráme střešní nosič. Na trhu je spousty společností, které je nabízejí. My ale nevíme, pro koho se rozhodnout. Jaká značka se osvědčila vám. Docela se nám líbí nabídka od neumann. Zkušenosti?

Evelina | 23.03.2023 11:31 | ID: 25048

Ahoj holky, má tu některá zkušensti s clip in od clipinhair.cz? Já o nich docela dost uvažuju, ale potřebovala bych poradit ohledně odstínu. Podle čeho si vyberu správný odstín, aby seděly k mým vlasům?

zalozka