facebook
Dobrý podvečer, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Tatiana Suarez | 01.07.2020 21:48 | ID: 24735

Mohla bych se zeptat jeslti používáte kvůli dětem nějaké šetrnější čistící přípravky nebo není třeba ? Hodně jsem používala savo, ale od té doby co máme doma mimčo, tak mi hrozně vadí ten zápach a taky to, že je to taková žiravina, není něco šetrnějšího se stejným desinfekčním účinkem ?

ananem | 24.10.2024 08:59 | ID: 24749

Ahojky, jakou máte zkušenost s návrhem a pak s realizacé kuchyní? Rozhodujeme se, kdo nám ji bude dělat. díky

sabinka | 27.03.2019 12:58 | ID: 24769

Ahoj, právě jsem se dozvěděla, že malej bude moc velkej a čeká mě císař. Slyšela jsem, že císař je o dost horší než klasický porod. Slyšela jsem, že to hodně bolí je to tak? Dá se pak fungovat? Dají Vám něco na tu bolest?

Lenanna | 01.09.2023 12:37 | ID: 24781

Maminky, prosím pěkně, v květnu se nám má narodit miminko a potřebovala bych se poradit ohledně nějaké základní kojenecké výbavy ? Co všechno jste kupovaly, hlavně teda co se týče krmení, lahviček apod ? Budu ráda i za doporučení nějaké značky.

Laura | 28.03.2019 14:35 | ID: 24808

Kde bych prosím sehnala klasická bavlněná trička a mikiny bez potisků ve větších velikostech jako jsou XXL a výše ?

Kaplankova | 29.12.2021 11:21 | ID: 24823

Ahojky holky :) Mám dotaz. Venku už je nádherně já úplně miluju jaro. Jen mi jaksi radost kazí to, že na jaře trpím jarní únavou. Je něco, co by mě té únavy zbavilo? :)

Myskovatera | 04.09.2025 10:01 | ID: 24831

Holky, chci se vás zeptat... Není tu některá, co má doma domácí vinotéku? Koukala jsem se na net a docela se mi líbí nabídka shopu https://www.chladnickanavino.cz/. Vaše zkušenosti?

Jaja88 | 25.03.2024 13:26 | ID: 24834

Maminky, je tu některá, co má za sebou plastiku prsou? Měla bych dotaz. Chci se zeptat na pooperařní průběh... Jde mi o to, jak moc to po zákroku bolí, jak dlouho je člověk mimo provoz? Slyšela jsem ale, že si je možno koupit jakousi pumpičku, ve které je látka, která tlumí ty pooperační bolesti. Stojí asi 4 tisíce. Nevíte, o co jde? Já jsem o tom slyšela mluvit ženský u doktora...

hannnnna | 05.04.2019 11:50 | ID: 24842

Vážené maminky

zalozka