Zdravím, mohla bych dostat tip, kde koupit nějaký pěkný batůžek do města ? :)
Maminky, jak jste to měly s císařským řezem? Mě bohužel hrozí a já mám docela strach z bolesti:(
Kde bych sehnala nějakou pěknou přebalovací tašku ? Kupovala jsem kočárek, kde teda součástí sice byla, ale ta se mi vůbec nelíbí a moje představa je teda úplně jiná. Chtěla bych něco, co hnedka nekřičí "taška na plíny" ale tašku-kabelku, kterou budu moct vzít i bez kočárku.
Ahoj všem! Mám dotaz. Je nutné si nechat do auta istalovat nějaké bezpečostí zařízení? Jako já myslím co do jeho funkčnosti a potřebnosti. Je vůbec něčím přínsem nebo stačí to, co má auto z výroby?
Dobrý den, doporučíte kvalitní hrnce do kuchyně? S jakými jste spokojení?
Dobrý den, diskuze na toto téma jsem tu nikde nenašla, tak bych se chtěla zeptat.. Našla jsem si firmu, jmenuje se X Energie a uvádí, jak je od nich energie pro domácnosti výhodná. Máte s nimi někdo zkušenosti, zda se to s nimi opravdu vyplatí? Na tuhle myšlenku mě navedla kamarádka, že to akorát doma řeší s manželem, tak jsem se toho také chytla a začala se poohlížet. Elektřinu s plynem mám nyní pod jednou firmou, tak bych to opět ráda měla pohromadě. Jinak spadám do okresu Plzeň-jih, tak budu ráda za jakoukoliv dobrou radu nebo zkušenost
Zkoušel jste někdo jako vedlejšák kryptoměny, Bitcoin atd? Sleduji www.webfin.cz, ale je to spíš pro spekulaty...co vy na to?
Ahoj maminky, chci se zeptat čeká mě operace kolene, jak dlouho asi trvá rekonvalescence a jak je to s bolestí po zákroku? Dají Vám něco od bolesti a pomůže to?
Co Vám zabírá na atopický ekzém?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.