facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Ivous | 01.04.2020 17:59 | ID: 24393

Dobrý den, poradíte mi vlasový salón v Praze, kde pracují s čistě přírodní kosmetikou?

Michaelamrna | 30.01.2023 20:50 | ID: 24457

Pěkný den :) Tak máme po vánocích a mě by zajímalo, jak jste letost na tom s kily? Držely jste se nebo nějaké to kilo máte? Já teda bohužel mám. Jak s nimi ale bojovat? Je nějaký zaručení recept, jak se jich zbavit?

Miniee | 03.06.2019 10:49 | ID: 24462

Holky, máme pejska. Na vánoce jsme si udělali radost a taky jsme udělali radost jemu, protože jsme si ho vzali z útulku. Akorát vet říkala, že by mohl nějaké vitamínky brát. Já ale nevím, nikdy jsme psa neměli, tak nevím, co koupit. Nechci žádnou chemii, tak mě napadlo, jestli existují nějaké bylinné přípravky i pro psy?

Slunicko.77 | 31.12.2018 15:00 | ID: 24464

Ahojky, chtěla bych se zeptat. Kde kupujete kvalitní balvněná trička? Na netu nebo chodíte po obchodech?

Jana22 | 04.07.2019 15:33 | ID: 24466

Ahoj co zabírá nějaký lék na vnější hemeroidy, ??? Fatku masticka , hemostop mě nepomáhá , bolí to a fůr tam mám takový malí boule ja chci ti malí boule pryč už , ,,, nwm co dál a u doktora jsem byla , mastičky co mi dál to nezabírá ,, už to smažu měsíc , a nakrok nechci

lenuliiinka | 29.04.2019 21:44 | ID: 24470

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Doma máme psího seniora a myslím, že by si zasloužil kvalitní kloubní výživu. Nemáte s nějakou zkušenosti? Ať už dobré nebo špatné... Budu ráda za jakékoli info, díky moc.

Patyna | 26.04.2023 14:44 | ID: 24471

Ahoj všem, hele, zajímalo by mě, kde kupujete svým mazlíčkům granule? Normálka v supermarketu, nebo třeba vybíráte nějaké lepší a kupuje na netu?

okolka | 27.10.2021 18:09 | ID: 24499

Ahoj maminky čím doplňujete vitamín D v zimním období?

Evik0 | 21.11.2020 20:32 | ID: 24504

Jak prosím vás řešítě zapáchající kočičí wc ? Ač to měním co chvilka, tak to pořád hrozně smrdí a po celém bytě cítím čůránky :(

zalozka