Dobrý den, poradíte mi vlasový salón v Praze, kde pracují s čistě přírodní kosmetikou?
Pěkný den :) Tak máme po vánocích a mě by zajímalo, jak jste letost na tom s kily? Držely jste se nebo nějaké to kilo máte? Já teda bohužel mám. Jak s nimi ale bojovat? Je nějaký zaručení recept, jak se jich zbavit?
Holky, máme pejska. Na vánoce jsme si udělali radost a taky jsme udělali radost jemu, protože jsme si ho vzali z útulku. Akorát vet říkala, že by mohl nějaké vitamínky brát. Já ale nevím, nikdy jsme psa neměli, tak nevím, co koupit. Nechci žádnou chemii, tak mě napadlo, jestli existují nějaké bylinné přípravky i pro psy?
Ahojky, chtěla bych se zeptat. Kde kupujete kvalitní balvněná trička? Na netu nebo chodíte po obchodech?
Ahoj co zabírá nějaký lék na vnější hemeroidy, ??? Fatku masticka , hemostop mě nepomáhá , bolí to a fůr tam mám takový malí boule ja chci ti malí boule pryč už , ,,, nwm co dál a u doktora jsem byla , mastičky co mi dál to nezabírá ,, už to smažu měsíc , a nakrok nechci
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Doma máme psího seniora a myslím, že by si zasloužil kvalitní kloubní výživu. Nemáte s nějakou zkušenosti? Ať už dobré nebo špatné... Budu ráda za jakékoli info, díky moc.
Ahoj všem, hele, zajímalo by mě, kde kupujete svým mazlíčkům granule? Normálka v supermarketu, nebo třeba vybíráte nějaké lepší a kupuje na netu?
Ahoj maminky čím doplňujete vitamín D v zimním období?
Jak prosím vás řešítě zapáchající kočičí wc ?
Ač to měním co chvilka, tak to pořád hrozně smrdí a po celém bytě cítím čůránky :(
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.