Dobrý den, mé dceři 6 let se na rtu objevil opar. Jelikož s ním nemám žádné zkušenosti, můžete mi prosím poradit, co na něho pomáhá? Zatím jsem přečetla článek o urychlení léčby oparu na http://vsestihnu.cz/media/jak-se-zbavit-oparu/ , kde doporučují opar potírat cibulí, česnekem, jablečným octem nebo kašičkou udělanou z kypřícího prášku a vody. Co si o tom myslíte? Prý je to problém s imunitou, tak jsem raději nasadila dětský multivitamíny. Asi je to tím podzimem že?
Nemá prosím některá z vás zkušenost s tímto eshopem www.trenrkarna.cz ? Jde mi o to jestli jde o spolehlivý a osvědčený internetový obchod, protože se mi líbí jaký mají výběr a budu od nich chtít nakupovat nějaké prádlo muži na Vánoce tak abych měla jistotu že mi dojde v pořádku.
Pěkný den maminky, ráda bych znala vaše názory. Docela se pokukuju po soukromé školce, s tím, že bychom docházku začalai od nového roku. Zaujala mě školka na Praze 8 http://www.trojskalabut.cz/ a budu ráda za vaše rady a zkušenosti.
Maminky, mám dotaz... Hledám školku v Praze. Je mi jedno kde, rádi za školkou pocestujeme. Jde mi toti o to, že ne každá školka je schopna splnit můj požadavek. Hledám totož školku od ledna 2019. Myslíte, že je to reálné?
Ahoj kde bych koupila nějakou kvalitní váhu pro malé miminko?Chtěla bych našeho synka vážit a tím zjistit jestli nám přibírá na váze či nikoliv.Děkuji
Ahojky všem :ú Zakládám tuto diskuzi, abychom se společně inspirovali, co vybrat k vánocům :) P.S. nejen pro děti! :)
Obdobi ktereho se desim :-( berete zeny nejake doplnky stravy, at telo nema takovy sok??
Dobrý den, zajímalo by mě kde nakupujete erotické prádlo. A jaké nakupujete nejraději? Košilky, župánky, korzety?
Ahoj dáváte učitelkám nějaké dárky i k Vánocům.Jestli ano tak bych byla ráda za nějaký dobrý tip.Děkuji
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.