facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Nikoleta | 21.03.2021 16:52 | ID: 24230

Dobrý den, mé dceři 6 let se na rtu objevil opar. Jelikož s ním nemám žádné zkušenosti, můžete mi prosím poradit, co na něho pomáhá? Zatím jsem přečetla článek o urychlení léčby oparu na http://vsestihnu.cz/media/jak-se-zbavit-oparu/ , kde doporučují opar potírat cibulí, česnekem, jablečným octem nebo kašičkou udělanou z kypřícího prášku a vody. Co si o tom myslíte? Prý je to problém s imunitou, tak jsem raději nasadila dětský multivitamíny. Asi je to tím podzimem že?

Ivana0023 | 29.11.2020 18:57 | ID: 24239

Nemá prosím některá z vás zkušenost s tímto eshopem www.trenrkarna.cz ? Jde mi o to jestli jde o spolehlivý a osvědčený internetový obchod, protože se mi líbí jaký mají výběr a budu od nich chtít nakupovat nějaké prádlo muži na Vánoce tak abych měla jistotu že mi dojde v pořádku.

Ivous | 20.07.2020 18:52 | ID: 24243

Pěkný den maminky, ráda bych znala vaše názory. Docela se pokukuju po soukromé školce, s tím, že bychom docházku začalai od nového roku. Zaujala mě školka na Praze 8 http://www.trojskalabut.cz/ a budu ráda za vaše rady a zkušenosti.

Kikousek | 19.01.2022 17:28 | ID: 24271

Maminky, mám dotaz... Hledám školku v Praze. Je mi jedno kde, rádi za školkou pocestujeme. Jde mi toti o to, že ne každá školka je schopna splnit můj požadavek. Hledám totož školku od ledna 2019. Myslíte, že je to reálné?

Evelina | 26.04.2022 18:27 | ID: 24279

Ahoj kde bych koupila nějakou kvalitní váhu pro malé miminko?Chtěla bych našeho synka vážit a tím zjistit jestli nám přibírá na váze či nikoliv.Děkuji

Slunicko.77 | 22.12.2024 10:16 | ID: 24316

Ahojky všem :ú Zakládám tuto diskuzi, abychom se společně inspirovali, co vybrat k vánocům :) P.S. nejen pro děti! :)

Hanuska | 20.12.2018 20:41 | ID: 24368

Obdobi ktereho se desim :-( berete zeny nejake doplnky stravy, at telo nema takovy sok??

polaskovaval | 31.05.2022 16:32 | ID: 24371

Dobrý den, zajímalo by mě kde nakupujete erotické prádlo. A jaké nakupujete nejraději? Košilky, župánky, korzety?

Beruška | 23.12.2021 14:25 | ID: 24378

Ahoj dáváte učitelkám nějaké dárky i k Vánocům.Jestli ano tak bych byla ráda za nějaký dobrý tip.Děkuji

zalozka